Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:35 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 02:45

Christie Brinkley δίνει το παράδειγμα: ''Τα 60 είναι τα νέα 30'' (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Christie Brinkley όταν έκλεινε τα 60 της χρόνια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα σημαδιακό μήνυμα για τις γυναίκες της ηλικίας της:
«Τα 60 είναι τα νέα 30. Δεν θα αφήσουμε τους αριθμούς να μας καταβάλουν. Εμείς θα καταβάλουμε τους αριθμούς...» Αρκεί μια ματιά στο πρώην διάσημο μοντέλο για να καταλάβει κανείς ότι το εννοεί. Δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα ως απάντηση από γυναίκες που πήραν κουράγιο από τα λόγια της.


Η Christie Brinkley υπήρξε εξαιρετικά διάσημη στην εποχή της και έκανε 500 εξώφυλλα από τα μεγαλύτερα περιοδικά στον κόσμο. Γεννήθηκε το 1954 στο Μίτσιγκαν, από πατέρα αμερικανό και μητέρα γαλλίδα και πήγε στο γαλλικό σχολείο του Λος Αντζελες. Εζησε στο Παρίσι και εκτοξεύτηκε στον κόσμο της μόδας.


Ξανθιά, με γαλάζια μάτια και μεγάλο χαμόγελο εκπέμπει την εικόνα "healthy" που λατρεύουν οι αμερικανοί. Ποτέ δεν εγκατέλειψε οριστικά τον κόσμο της μόδας. Εκδίδει βιβλία με συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή, έπαιξε σε μια μουσική κωμωδία και δημιούργησε την δική της εταιρεία κοσμημάτων.
Στα 57 της χρόνια την αποκαλούσαν ακόμη «κούκλα Μπάρμπι» και έκανε τα βλέμματα να γυρίζουν στο πέρασμά της.

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήταν ο Olivier Chandon de Brailles,  κληρονόμος της σαμπάνιας Moët-Chandon, ο οποίος πέθανε το 1983, σε τροχαίο. Παντρεύτηκε 4 φορές και έχει τρία παιδιά.

Είναι χορτοφάγος και αθλείται σκληρά, ενώ δίνει συμβουλές για όλα αυτά στα βιβλία της και στα τηλεοπτικά σόου όπου εμφανίζεται. Πηγή της σωστής διατροφής, όπως λέει, είναι να τρώει κανείς «πολλά χρώματα, όσο γίνεται περισσότερα κάθε ημέρα».
Αθλείται με ένα πρόγραμμα Total Gym, το οποίο μοιάζει με τη γιόγκα, σε καθημερινή βάση.

http://www.pronews.gr 

 

Διαβάστηκε 2815 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 20:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.