Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 18:58

Σωματείο Αρτοποιών Αγρινίου : Το κοινό να γυρίσει την πλάτη σε όσους προτάσσουν το συμφέρον τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To συλλαλητήριο για την Υγεία πέτυχε στο Αγρινίο, γιατί τα μέλη του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κράτησαν τα καταστήματά τους κλειστά στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Ελάχιστοι επαγγελματίες ήταν αυτοί που άνοιξαν τα καταστήματά τους. Το Σωματείο Αρτοποιών Αγρινίου με ανακοίνωσή του αφού συγχαίρει τα μέλη του κράτησαν κλειστά τα αρτοποιεία τους αναρωτιέται «μήπως θα έπρεπε το καταναλωτικό κοινό της πόλης να γυρίσει την πλάτη σε όσους, οι οποίοι, προτάσσοντας το ατομικό τους συμφέρον, αδιαφορούν για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να επιβραβεύσει όσους συμμετέχουν στους κοινούς μας αγώνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Αγρινίου και Περιχώρων «Η Δήμητρα» συγχαίρει τους αρτοποιούς της πόλης μας, που κλείνοντας τα αρτοποιεία τους, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έδωσαν βροντερό παρόν στην κινητοποίηση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος με τους φορείς της πόλης για την απαξίωση των δομών Υγείας στην περιοχή από την Πολιτεία, απαιτώντας την ουσιαστική αναβάθμισή τους.
Θα αποτελούσε, ωστόσο, παράλειψη να μην αναφερθούμε σ’ εκείνους τους λίγους «συναδέλφους», που αγνοώντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου μας και προσδοκώντας, ενδεχομένως σε αυξημένα κέρδη, ποντάροντας στα κλειστά μαγαζιά όσων συμμετείχαν στην κινητοποίηση, ενάντια στο γενικό κλίμα της πόλης, λειτούργησαν τις επιχειρήσεις τους.
Αναρωτιόμαστε μήπως θα έπρεπε το καταναλωτικό κοινό της πόλης να γυρίσει την πλάτη σε όσους, οι οποίοι, προτάσσοντας το ατομικό τους συμφέρον, αδιαφορούν για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να επιβραβεύσει όσους συμμετέχουν στους κοινούς μας αγώνες.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Τσούνης Φίλιππος Ντάσης Άγγελος

 

Διαβάστηκε 2718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.