Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 19:48

“Δαγκωμένο πορτοκάλι” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Δαγκωμένο πορτοκάλι» της Γκαμπριέλα Τζενίζι

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

dagkomeno portokali

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δαγκωμένο πορτοκάλι
Αχ! είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα στην υπηρεσία του νόμου. Αν μάλιστα έχεις και βαθμό -Αστυνόμος παρακαλώ!- τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Αν δε, είσαι και όμορφη, ζουμερή, χυμώδης, γυναικάρα ρε παιδάκι μου -μ’ άλλα λόγια, αν όλοι στο Τμήμα σε κοιτάνε σαν ξερολούκουμο, τότε η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα ακόμα και παραμονές Χριστουγέννων. Φυσικά το όνομά σου δεν βοηθάει και πολύ την κατάσταση. Είναι ποτέ δυνατόν να τρομάξουν τα κακοποιά στοιχεία μπροστά σε μια Λολίτα; Χμμ… Θέλετε να το ζορίσουμε ακόμα περισσότερο; Πώς να τα βγάλεις πέρα, όταν στην πρώτη υπόθεση που αναλαμβάνεις στο καινούργιο σου πόστο βρίσκεις μπροστά σου κατηγουρούμενο τον πρώτο σου γκόμενο; Εδώ σε θέλω, κούκλα μου!

πηγή: http://agrinio-life.gr

Διαβάστηκε 3406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.