Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 02:44

Ποιο τζιν παντελόνι ταιριάζει στο σωματότυπό σας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάθετε ποια είναι η σοφότερη επιλογή για το αγαπημένο denim σας! Μπορεί να έχετε σταμπάρει εδώ και καιρό στην βιτρίνα ένα παντελόνι σωλήνα, αλλά είστε σίγουρες ότι μπορεί να αναδείξει το δικό σας σώμα;

To ηλεκτρονικό κατάστημα chicnsexy.gr αναλαμβάνει να σας μυήσει στα μυστικά του γυναικείου τζιν! Μπορεί να είναι το passepartout σας, αρκεί να το επιλέξετε σωστά!

  • tzinΑδύνατες σιλουέτες

Ένα skinny jean θεωρείται ιδανική επιλογή για την στενή σας μέση. Αν είστε φίλος των baggy, πρέπει να προσέξετε τι θα επιλέξετε, για να μην φαίνεται ανομοιόμορφο το αποτέλεσμα στην συνολική σας εμφάνιση. Αν θέλετε να τα συνδυάσετε με ψηλό παπούτσι επιλέξτε κατά προτίμηση ένα λεπτό τακούνι.

  • Πλούσιες καμπύλες

Αποφύγετε διά ροπάλου τα loose παντελόνια και διαμορφώστε το ταιριαστό σε εσάς στυλ με straight-leg παντελόνια, που αναδεικνύουν τα πόδια σας. Προτιμήστε καλύτερα ένα ελαστικό ύφασμα στο παντελόνι. Συνσυάστε τα με ψηλά μποτάκια ως τον αστράγαλο!

  • Στενοί γοφοί

Σκοπός εδώ, είναι να κάνετε την μέση σας κολακευτική, αναδεικνύοντας και το υπόλοιπο σωματότυπό σας. Επιλέξτε τα τζιν παντελόνια που έχουν κεντήματα και τρουκς, τα οποία φωτίζουν με τον καλύτερο τρόπο τους γοφούς σας και δημιουργούν ενδιαφέρον στην μονοκόμματη γραμμή σας.fashionsquad

  • Για μεστά οπίσθια

Τα boot-cut γυναικεία παντελόνια είναι αυτό που ψάχνετε! Μοιάζουν σαν maxi αέρινη φούστα και επιτρέπουν στις πανέμορφες καμπύλες σας να είναι sexy και μοναδικές. Για να αναδείξετε την πρωτότυπη γραμμή του παντελονιού σας, προτιμήστε ψηλό τακούνι.

Σκισμένα παντελόνια…για όλες!

Τα πανέμορφα σκισίματα στα παντελόνια, μπορείτε να τα προτιμήσετε όποιο και αν είναι το σωματότυπό σας. Εξάλλου είναι μία τάση που επιλέγεται από τις περισσότερες γυναίκες, αναδεικνύοντας τον casual εαυτό της.

Δείτε μία μεγάλη ποικιλία από γυναικεία παντελόνια με ένα κλικ .

πηγή: http://agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2568 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 10:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.