Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:12 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 19:42

Σε λευκό κλοιό η Αμφιλοχία (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πυκνή χιονόπτωση που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα σήμερα, έντυσε στα λευκά πολλά χωριά στον ορεινό Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας. Χιόνι παρατηρείται από το Μέγα Κάμπο μέχρι τη Βαρετάδα και από το Παλαιό Χαλκιόπουλο και πάνω (Αλευράδα, Περδικάκι, Τρίκλινο, Αυλάκι, Θεριακήσι, κ.λ.π.) με το ύψος να φτάνει σε ορισμένα σημεία μέχρι και τα 40 cm.
Από το πρωί μηχανήματα του Δήμου Αμφιλοχίας και της Περιφέρειας άνοιξαν τους κεντρικούς δρόμους και συνεχίζουν αποκαθιστώντας την πρόσβαση σε παράπλευρους δρόμους και κτηνοτροφικές μονάδες. Το πρωί, μαθητικά λεωφορεία αποκλείστηκαν και δεν κατέστη δυνατή η μετάβαση των μαθητών στα σχολεία.

e-maistros.gr/

xionia-amfiloxia.jpg3

Κεχρινιά

xionia-amfiloxia.jpg10

Βαρετάδα

xionia-amfiloxia.jpg13

Βαρετάδα

xionia-amfiloxiaxionia-amfiloxia.jpg1xionia-amfiloxia.jpg2xionia-amfiloxia.jpg4xionia-amfiloxia.jpg5xionia-amfiloxia.jpg7xionia-amfiloxia.jpg9xionia-amfiloxia.jpg11xionia-amfiloxia.jpg12xionia-amfiloxia.jpg14xionia-amfiloxia.jpg15xionia-amfiloxia.jpg16xionia-amfiloxia.jpg17xionia-amfiloxia.jpg18xionia-amfiloxia.jpg19xionia-amfiloxia.jpg20xionia-amfiloxia.jpg21xionia-amfiloxia.jpg22xionia-amfiloxia.jpg23

Διαβάστηκε 4537 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 01:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία