Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 19:14

«Το Τιμολόγιο» (νέος διαγωνισμός) για Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 από το agrinio-life και τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική συνεργασία των εκδόσεων Παπαδόπουλος θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Το Τιμολόγιο» του Jonas Karlsson.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

to timologio

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
Τα καλύτερα πράγµατα σ’ αυτή τη ζωή είναι τσάµπα. Έτσι ξέραµε όλοι µέχρι τώρα, και πράγµατι έτσι είναι – ή µάλλον ήταν, µέχρι να έρθει το Τιµολόγιο.
Ο σαραντάχρονος ήρωας του Γιόνας Κάρλσον δεν έχει µεγάλες ανάγκες: ένα µικρο σπίτι, µια µικρή δουλειά, µικρές φιλοδοξίες, έναν µικρό κοινωνικό κύκλο, µια βολική, οικεία καθηµερινότητα, κατά προτίµηση µε πίτσα, ταινίες και µουσική. Τίποτα δεν τον έχει προετοιµάσει για το ιλιγγιώδες ποσό που ο µυστηριώδης οργανισµός «Κατανοµής Παγκόσµιων Πόρων» τον καλεί να πληρώσει έναντι της ευτυχίας που έχει βιώσει µέχρι εκείνη τη µέρα. Σίγουρος ότι πρόκειται για κάποιο ανόητο λάθος, ο ήρωας επιχειρεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση – µόνο και µόνο για να βρεθεί ακόµα πιο βαθιά µπλεγµένος.

Μια ιστορία σουρεαλιστική και απροσδόκητη, καφκική και αστεία, το Τιµολόγιο του Γιόνας Κάρλσον βάζει στο µικροσκόπιο τις προτεραιότητες του Δυτικού ανθρώπου, όλα εκείνα τα στοιχεία που συνδέουµε µε την επιτυχία απέναντι σ’ αυτό που ονοµάζουµε ευτυχία.

πηγή: http://agrinio-life.gr

 

Διαβάστηκε 4257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.