Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:07 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 02:26

Η Candice και Miranda εύχονται καλή χρονιά... με «καυτές» πόζες (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι δύο από τα πιο όμορφα, επιτυχημένα αλλά και πλούσια μοντέλα της εποχής μας και έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη, τους οποίους και προσπαθούν να ικανοποιούν και να ευχαριστούν με κάθε ευκαιρία.

Έτσι, η Miranda Kerr και η Candice Swanepoel δεν θα μπορούσαν να μην στείλουν τις δικές τους ευχές για το 2016 στους διαδικτυακούς τους φίλους με τον δικό τους μοναδικό και... σέξι τρόπο.

Με δύο ξεχωριστές φωτογραφίσεις, η Miranda για τη Wonderbra και η Candice για τη Victoria's Secret, αλλά και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Instagram και Twitter, οι δύο καλλονές από την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική αντίστοιχα, φόρεσαν τα σέξι εσώρουχά τους και μας ευχήθηκαν «καλή χρονιά».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πιο... διαχυτική με τους θαυμαστές της ήταν η Swanepoel η οποία και «βομβάρδισε» τους χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι την «ακολουθούν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με «παιχνιδιάρικες» και σέξι φωτογραφίες της, κάνοντας τη δική της ανασκόπηση για την χρονιά που έφυγε.

Η Candice ποζάρει για την Victoria's Secret

Μια από τις σέξι εικόνες που «ανέβασε» στο Twitter 

Το «αγγελάκι» μας εύχεται «χρόνια πολλά»

Η Miranda ποζάρει για τη Wonderbra

Η καλλονή φωτογραφίζεται μόνο με ένα λευκό πουκάμισο 

http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2553 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.