Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 02:41

Τα κορίτσια που αναμένεται να απασχολήσουν ακόμη περισσότερο την showbiz τα επόμενα χρόνια! [φωτό]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι νέες, ωραίες και διαθέτουν πλούσια προσόντα. Πρόκειται για τα ανερχόμενα κορίτσια της διεθνούς σόουμπιζ με το πλούσιο μπούστο που ξεχωρίζουν και αναμένεται να πάρουν τον «τίτλο» των προκατόχων τους.

Ηθοποιοί, μοντέλα και τηλεπερσόνες σέξι και γοητευτικές ποζάρουν με νάζι στο φακό και ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε κάθε φωτογράφιση αλλά και σε κάθε εμφάνισή τους.

Αυτά είναι τα πιο δυνατά ανερχόμενα κορίτσια...

Hannah Davis

1

Το 25χρονο μοντέλο τρελαίνει τους followers της σε κάθε πόζα της στο Instagram και ξεχωρίζει με διαφορά... στήθους.

Rosie Mac

2

Το 18χρονο μοντέλο και ηθοποιός που ντουμπλάρει την Εμιλία Κλαρκ του Game of Thrones φαίνεται πως ήρθε για να μείνει κάνοντας όλο και περισσότερες φωτογραφίσεις στα περιοδικά...

Kelly Gale

3

Ο άγγελος της Victoria’s Secret είναι μόλις 19 χρονών και έχει καταγωγή από την Ινδία και την Αυστραλία.

Emily Ratajkowski

4

Το 24χρονο μοντέλο είναι το επόμενο next big thing στο χώρο της και μπορεί να καυχιέται εκτός από το υπόλοιπο σώμα της και για το πλούσιο στήθος της.

Rita Ora

5_15

Η Rita Ora γεννήθηκε το 1990, είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Το πρώτο της studio album, με τίτλο «Όρα» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Kylie Jenner

6

Η 18χρονη αδερφή των Καρντάσιαν προσπαθεί να μπει στο χώρο και έχει πάρει μέχρι στιγμής το Βραβείο Teen Choice Καλύτερης σταρ σε ριάλιτι.

Kate Bock

7_17

Το 25χρονο μοντέλο από τον Καναδά είναι ένα από τα αγαπημένα του Sports Illustrated και όχι άδικα...

Rose Bertram

8

Πρόκειται για μια 20χρονη από το Βέλγιο που μπήκε από νωρίς στα βάσανα του μόντελινγκ και έχει ήδη φωτογραφήσεις για το Sports Illustrated.

http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2962 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.