Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 13:58

Ένα εκπληκτικό aerial video από την μαρίνα της Λευκάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Λευκάδα είναι νησί του Ιουνίου Πελάγους και κάθε χρόνο, ανεξαρτήτου εποχής επιλέγεται ως ιδανικός προορισμός για Έλληνες και ξένους.

Τι είναι αυτό, όμως, που βλέπει κανείς πρώτο, όταν φτάνει στο νησί; Μα φυσικά η μαρίνα του. Όμως, επειδή είναι αλλιώς να την περπατήσεις με τα πόδια γνωρίζοντάς την σιγά-σιγά κι αλλιώς να την δεις από ψηλά μέσα σε λίγα λεπτά, ο Ανδρέας Μίντζας, προχώρησε σε aerial λήψεις, δίνοντας μας την δυνατότητα να την δούμε από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Περιτριγυρισμένη από σκάφη, μια ηλιούλουστη μέρα με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα πουλιά να πετούν από πάνω, μοιάζει σαν ζωγραφιά…

Οι ομορφιές της χώρας μας είναι πολλές και κάθε μέρος της κρύβει και τους θησαυρούς της. Η μαρίνα της Λευκάδας είναι μια από αυτές.

Να αναφέρουμε ότι λειτουργεί από τα μέσα του 2002, είναι από τις πλέον σύγχρονες και θεωρείται μια “πόλη” από μόνη της.

Βλέποντας το παρακάτω βίντεο σίγουρα η Λευκάδα θα μπει στη λίστα των… επόμενων προορισμών σας.

http://www.mylefkada.gr

Διαβάστηκε 2568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.