Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:29 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 20:04

Υποκρισία και γελοιότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας θεατρίνος που κάνει επιθεώρηση λογικό κι επόμενο να καταπιάνεται με όλα τα πολιτικά πρόσωπα.

Τα πολιτικά πρόσωπα, αν «τσιμπήσουν» από τα λεγόμενα του κάθε θεατρίνου, δηλώνει και την γελοιότητα που τα διακατέχει, και αναφέρομαι στις δηλώσεις των υποψηφίων για την προεδρία του (από)κόμματος της ΝΔ, όσον αφορά την κόντρα Άδωνη-Λαζόπουλου. Περαιτέρω επί του θέματος σχολιασμοί δεν χρειάζονται, για να αποδείξουν τη γελοιότητα και τη μωρία που επικρατεί στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστη την δήλωση που έκανε ο κ. Μεϊμαράκης για την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Οικονόμου, την περασμένη Δευτέρα στα Εξάρχεια. Δήλωσε ότι το γεγονός της επίθεσης «δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό». Μάλιστα !

Εδώ έχουμε πολλά να πούμε μιας και καταπιαστήκαμε, με το τι συνάδει και τι δεν συνάδει με τον μεγαλόπρεπη Ελληνικό πολιτισμό μας.  Λοιπόν, κ. τέως πρόεδρε της μπατιρισμένης κεντροδεξιάς παράταξης, δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να πυρπολούνται αθώοι άνθρωποι ( περίπτωση Marfin), και να μην τιμωρούνται οι υπεύθυνοι. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να καίγεται επί ένα μήνα η πρωτεύουσα της Χώρας μας, και σεις να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό από τη μία να υπογράφετε  ληστρικές φορολογίες και από την άλλη να κουνάτε «λυπηρά» το κεφάλι για τις οκτώ και πλέον χιλιάδων Ελλήνων αυτοχείρων.

Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να περικόπτεις μισθούς και συντάξεις πείνας, και από την άλλη να πριμοδοτείς με 400 ευρώ όσους λαθρομετανάστες επιθυμούν να ξαναγυρίσουν στις πατρίδες τους. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να πετάς τους αυτόχθονες από τα σπίτια τους( κόκκινα δάνεια) και από την άλλη να σπιτώνεις όποιον γουστάρει να μπαίνει παράνομα στη Χώρα μας. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να κόπτεστε για τη μαύρη εργασία των αλλοδαπών, και από την άλλη να εξάπτεσαι για την ανεργία στη Χώρα μας, όταν η τελευταία αγγίζει το 30%.

Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό, ενώ γνωρίζεις το ποιόν των αριστερών, να τους φέρνετε στην εξουσία με τις λάθος κυβερνητικές σας αποφάσεις. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να επιτρέπετε το αναποδογύρισμα αρχών και αξιών ψηφίζοντας επαίσχυντα νομοσχέδια ( πολιτικός γάμος, σύμφωνα διαβίωσης ομοφυλόφιλων, κατάργηση θρησκευτικών, κτίσιμο τζαμιών κλπ). Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να αφήνεις να διαβιούν, εντός της Χώρας μας,  άνω των 2 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, φέρνοντας οι τελευταίοι μαζί τους τις αρρώστιες τους και τα βάρβαρα έθιμά τους. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να κλείνεις στη φυλακή Έλληνες που χρωστούν μερικά χιλιάρικα στο δημόσιο, και το σινάφι σου να μένει στο απυρόβλητο για κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος.

Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό η κατρακύλα που έχει πάρει η παιδεία, κάτι που ξεκίνησε με την μεταρρύθμιση Ράλλη και συνεχίζεται άριστα εσείς σήμερα. Δεν συνάδει με τον Ελληνικό πολιτισμό να αφήνεις τα καλύτερα μυαλά της Χώρας μας (πάνω από 200.000) να αναζητούν την τύχη τους στα ξένα, και από την άλλη να ευαγγελίζεστε ανάπτυξη και πρόοδο. Είναι πολλά τα «συνάδει» ωρέ Μεϊμαράκη, και δεν φτάνει ο χώρος. Φτάνει όμως, ώστε να σου επισημάνω, το πόσο κατάπτυστος και επαίσχυντος είναι ο χώρος που τόσο πιστά υπηρετείς.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ  

πηγή: http://agrinioreport.com

 

Διαβάστηκε 3769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.