Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:35 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 19:27

Ενα Μαγευτικό Ηλιοβασίλεμα στην Τριχωνίδα (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας θεωρείται οχι άδικα, ένας τόπος φιλημένος απο τον Θεό, καθότι αποτελεί πηγή απείρου φυσικού κάλλους. Διαθέτει Λίμνες, Ποτάμια, Λιμνοθάλασσες, Απέραντες Πεντακάθαρες Ακρογιαλιές, Εντυπωσιακές Οροσειρές με παρθένα δάση και πλούσια βλάστηση καθώς και μακραίωνη Ιστορία και πολλούς Αρχαιολογικούς Θησαυρούς.

Στο κέντρο του νομού και πλάι στο μεγαλύτερ αστικό του κέντρο (το Αγρίνιο) δεσπόζει η μεγαλύτερη σε έκταση λίμνη της Ελλάδος, η πανέμορφη λίμνη Τριχωνίδα ή αλλιώς το "πέλαγος της Αιτωλίας". Εκτός των πολλών δραστηριοτήτων που μπορεί να προσφέρει σε συνδιασμό με μοναδικές στιγμές ξεκούρασης κάτω απο τα αιωνόβια πλατάνια που βρίσκονται στις  ακτές της, προσφέρει και άλλες μοναδικές εμπειρίες που μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες μπορείς να απολαύσεις.

Σας καλούμε λοιπόν να θαυμάσετε και να απολαύσετε, ένα μαγευτικό φθινοπωρινό ηλιοβασίλεμα απο την λίμνη Τριχωνίδα, το οποίο μας προσέφερε ο βιντεοφωτογράφος Ανδρέας Κουτσοθανάσης με εκπληκτική μουσική υπόκρουση το οποίο σίγουρα θα θελήσετε να το δείτε ξανά και ξανά.

Τα λόγια είναι περιττά. Απλά απολαύστε το:

Διαβάστηκε 17942 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 01:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis

Στην ίδια κατηγορία