Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 02:45

Τι φανερώνουν τα μαλλιά για την προσωπικότητά σας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να αποκαλύπτει το χτένισμα των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας;

Φαίνεται λοιπόν πώς δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας αλλά και ο τρόπος που χτενίζουμε τα μαλλιά μας, που αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα μας. Δεν το λέμε εμείς αλλά η Jean Haner, εμπειρογνώμονας στην “ανάγνωση” πρόσωπο και συγγραφέας του βιβλίου The Wisdom of Your Face.

Αν είστε κοκκινομάλλα, έχετε χιούμορ

Αν έχετε κόκκινα μαλλιά ( ή ακόμα κι αν βάφετε κόκκινα τα μαλλιά σας) σημαίνει πώς είστε αστεία, έχετε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και θέλετε να διατηρείτε το κλίμα στις σχέσεις σας εύθυμο. Μπορεί επίσης να είστε άστατες στις σχέσεις σας επειδή σας αρέσει η τρέλα του έρωτα. Άλλες πάλι φορές μπορεί να γίνεστε drama – queen. Ενίοτε γίνεστε και ντροπαλή επειδή φοβάστε την απόρριψη. Κάτι σαν την Άριελ δηλαδή!

Τα σγουρά μαλλιά ισοδυναμούν με μια καλόκαρδη προσωπικότητα

Οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά είναι γενναιόδωρες και κάνουν τα πάντα πιο γρήγορα από τους άλλους. Έχουν μια προσωπικότητα «φωτιά», γνωρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν την ηγεσία, την αγάπη, το πάθος, τη διορατικότητα, το δυναμισμό, την επιθετικότητα, τη διαίσθηση, τη λογική και την εκφραστικότητα. Έχουν επίσης την τάση να εστιάζουν σε κάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα κυματιστά μαλλιά φανερώνουν μια δημιουργική προσωπικότητα.

Είστε δραστήριες με ισχυρή τη δύναμη της θέλησης και βαθιά συναισθηματική. Οι άνθρωποι με κυματιστά μαλλιά έχουν επίσης την ανάγκη να μένουν μόνοι τους, όχι μόνο όταν κάτι αρνητικό τους συμβαίνει. Είναι απλά ανάγκη τους εαυτού τους. Η ελευθερία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εκείνους.

Τα πυκνά μαλλιά σημαίνει ότι έχετε ισχυρή θέληση

Τα παχιά φρύδια και τα πυκνά μαλλιά σημαίνουν ότι έχετε πολλή ενέργεια και ισχυρή θέληση, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είστε πεισματάρες. Αντιθέτως, αν έχετε λεπτή τρίχα σημαίνει ότι δεν σας αρέσουν τα extreme sports και ότι προτιμάτε να εξοικονομείτε την ενέργειά σας. Τα πυκνά μαλλιά σημαίνουν επίσης ότι έχετε χαμηλή σεξουαλική ορμή.

Αν έχετε ίσια μαλλιά τα οποία κάνετε συνέχεια μπούκλα, σημαίνει ότι ποθείτε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας.

Ακριβώς όπως το σώμα ποθεί ορισμένα τρόφιμα, έτσι και τα μαλλιά έχουν τις δικές τους «λαχτάρες». Η θεωρία πίσω από αυτό το σκεπτικό είναι πώς κάνοντας μπούκλα τα μαλλιά σας σημαίνει πώς σας αρέσει να προσελκύετε πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Αυτό επειδή τα μαλλιά από ίσια γίνονται μπούκλα και άρα πιο ενδιαφέροντα.

Αν έχετε μπουκλωτά μαλλιά τα οποία συνέχεια ισιώνετε, σημαίνει πώς έχετε χαοτική ζωή και θέλετε λίγη ησυχία

Στην κινεζική ιατρική, όλα τα συστήματα προσπαθούν για την ισορροπία, έτσι υπάρχει μια επιθυμία από όλους να βρουν την ισορροπία. Έτσι, αν ισιώνετε διαρκώς τα μαλλιά σας, σημαίνει πώς έχετε την ανάγκη να αισθανθείτε ηρεμία και να διώξετε την ένταση.

Αν έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά με στυλ, σημαίνει πώς είστε λογική

Είστε επίσης ανυπόμονοι και εύκολα απογοητεύεστε. Αυτό το στυλ είναι πάντως ιδανικό σε όσους δεν αρέσει η φασαρία και προτιμούν τα ήρεμα πράγματα. Βάζετε επίσης πάνω απ΄ όλα τη λογική και είστε πολύ καλοί στοχαστές. Έχετε προσανατολισμένο στόχο κι όταν θέλετε κάτι πάρα πολύ, γίνεστε πολύ ανταγωνιστική.

Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά στυλιζαρισμένα, είναι πολύ συναισθηματικές

Είναι επίσης ρομαντικές και δημιουργικές.

Αν έχετε κοντά στυλιζαρισμένα μαλλιά σας αρέσει η φασαρία

Σημαίνει επίσης πώς λειτουργείτε με την λογική και όχι με το συναίσθημα.

Αν σας αρέσουν τα ψηλά χτενίσματα, είστε πολύ αυστηρή με τον εαυτό σας και drama queen.

Αν σας παίρνει πολύ ώρα για να ετοιμαστείτε το πρωί, αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα:

Πρώτον ότι είστε πολύ αυστηρή με τον εαυτό σας, αγχώδης και ανησυχείτε ακόμη και για τις λεπτομέρειες – με λίγα λόγια τελειομανής. Ή δεύτερον ότι είστε μια drama queen που θέλει διαρκώς τη προσοχή στραμμένη πάνω της και καταφέρνει να το κάνει μόνο με το χτένισμα.

Πηγή: baby.gr

 - See more at: http://www.defencenet.gr/defence/20151031/woman/style/%CF%84%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82#sthash.aMiRJWsR.dpuf

Διαβάστηκε 3295 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 21:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.