Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:33 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 02:17

Οι Ιταλίδες που αναστάτωσαν τη Μύκονο [βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα αψεγάδιαστα σώματα και τα χαμόγελά τους πάνω στο χορό δύσκολα θα ξεχαστούν...

Στην πρώτη θέση η Alessia Tedeschi. Η επίσκεψή της στην Μύκονο θα μείνει αξέχαστη. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη, χάρηκε τα κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου και όσοι την είδαν από κοντά χάρηκαν τα κάλλη και τα προσόντα της. Οι φήμες λένε ότι κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων είχε... στενή επάφη με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, ο οποίος όλως τυχαίως βρισκόταν στην Μύκονο εκείνη την περίοδο.

Αργυρό μετάλλιο για την Federica Nargi. To πανέμορφο μοντέλο επέλεξε την «βασίλισσα» των Κυκλάδων για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Η κάμερα την απαθανάτισε με μπραζίλιαν μαγιώ και έκανε τα αρσενικά στην όψη της να βλέπουν μέχρι και αστεράκια!

Pole position για την Belen Rodriquez. Δεν είναι Ιταλίδα, είναι από την Αργεντινή, αλλά κάνει καριέρα στην Ιταλία. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα μαζί και την κάμερα του Mykonos Live Tv την ώρα που έμπαινε στην θάλασσα φορώντας μπικίνι που τόνιζε την επική σιλουέττα της. Στην τέταρτη θέση, η Γκρέτα Πιερρότι. Η χυμώδης Ιταλίδα παρουσιάζει παιδική εκπομπή στην RAI και έχει γίνει το ερωτικό όνειρο των μπαμπάδων.

Στις δυο τελευταίες θέσεις, δύο γυναικάρες χάρμα οφθαλμών, ντυμένες στα λευκά. Η πρώτη στο Nammos και η δεύτερη στο Cavo Paradiso με την παρουσία και τον αισθησιακό χορό τους, άφησαν άφωνους άπαντες.

- See more at: http://www.defencenet.gr/defence/20151029/lifestyle/celebrities/%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.ECLYHmBy.dpuf

Διαβάστηκε 3035 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.