Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 02:00

Η μπίρα κάνει καλό στο σεξ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως λίγη μπίρα την ημέρα, μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στις επιδόσεις σας στο κρεβάτι.

Η επιστήμη μίλησε: η μπίρα βελτιώνει την σεξουαλική ζωή των ανδρών. Πριν όμως αρχίσετε να κατεβάζετε βαρέλια μπίρας και γίνετε ντίρλα, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Αυτή έγκειται στην ποσότητα κατανάλωσης, η οποία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ένα ποτήρι. Και φυσικά μιλάμε για τα κανονικά ποτήρια και όχι για εκείνα που μοιάζουν με βάζα στο Oktoberfest.

Αν λοιπόν περιοριστείτε στην κατανάλωση μπίρας, ιδού τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσετε:

1. Προλαμβάνει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Η μπίρα χαλαρώνει το σώμα, και διώχνει την ένταση. Σύμφωνα με τον ειδικό σεξολόγο Δρ Κατ Βαν Κιρκ, η μπίρα περιέχει φυτοοιστρογόνα τα οποία βοηθούν στην αποτροπή της πρόωρης κορύφωσης.

2. Είναι αφροδισιακή. Ειδικά η μαύρη η οποία περιέχει σίδηρο που αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια και συμβάλει στο κυκλοφορικό. Αυτό συμβάλει στην ευκολότερη διέγερση.

3. Κάνει καλό στην καρδιά. Μια μικρή ποσότητα (1/2 ποτήρι) καθημερινά μειώνει τις πιθανότητες εγκεφαλικού και καρδιακών επεισοδίων. Και μια γερή καρδιά, είναι πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των σεξουαλικών καθηκόντων.

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 2718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.