Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 23:59

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών απο την Αερολέσχη Αγρινίου στις 3-4 Οκτωβρίου 2015 (Φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

...και ο ουρανός του Αγρινίου γέμισε με χρώμα απο τις πετομηχανές των σύγχρονων Ικάρων...

Ο καλός καιρός και η μεγάλη προσέλευση αεροσκαφών και χειριστών απο όλα τα μέρη της Ελλάδας, συντέλεσαν σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που ανέδειξε για μια ακόμη φορά την Αερολέσχη Αγρινίου και τις δυνατότητες της περιοχής μας στην ανάπτυξη της υπερελαφράς αεροπορίας και γενικά του Αεραθλητισμού. Παρόλο που το συγκεκριμένο διήμερο έχει πολλές εκδηλώσεις (λόγω Παναγρινείων) στην περιοχή μας, πολλοί φίλοι της αεροπορικής ιδέας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και θαύμασαν απο κοντά τούς σύγχρονους Ικαρους της ερασιτεχνικής αεροπορίας και τα αεροσκάφη τους.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων ξεκίνησε απο την παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο (3-10) έγιναν οι αγώνες για την κατηγορία Weight Shift (trike) στα αγωνίσματα του  ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ & ΠΡΟΣΓΕΙΩΣHΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.

Νικητές αναδείχθηκαν τα πληρώματα

  • 1ος) ΚΟΥΚΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΠΡΙΦΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΙΔΑΛΟΣ)
  • 2ος) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΙΔΑΛΟΣ)
  • 3ος) ΣΙΟΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ)

Προετοιμάσια σκαφών τύπου WS (Trike) για πτήση. 

Γραμματεία και Ελλανόδικος Επιτροπή

Πετώντας με φόντο το Αγρίνιο

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Αερολέχης Αγρινίου Χρήστος Γεωργανάς (στο κέντρο), ο Εφορος Περιουσίας Λέσχης Κώστας Μουμουγιάννης (τέρμα αριστερά) και οι διακριθέντες με τα έπαθλα. 


Την Κυριακή  (4-10) έγιναν οι αγώνες για την κατηγορία 3Axis στα αγωνίσματα του  ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ & ΠΡΟΣΓΕΙΩΣHΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.

Νικητές αναδείχθηκαν τα πληρώματα

  • 1ος) ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ & ΡΑΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)
  • 2ος) ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)
  • 3ος) ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΣΕΡΡΩΝ)

Τα αεροσκάφη τύπου 3Axis έτοιμα για πτήση

Γραμματεία και Ελλανόδικος Επιτροπή

Πλήρωμα της Αερολέσχης Αγρινίου έτοιμο για απογείωση

Πετώντας στον ουρανό του Αγρινίου 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Αγώνων ΥΠΑΜ 2015, Αγρίνιο 3 & 4/10/2015, 3 axis (συνοπτικά και αναλυτικάκαι W/S (συνοπτικά και αναλυτικά) απο την επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Υπερελαφρών της ΕΛΑΟ.

Συνολικά συμμετείχαν 8 Αερολέσχες και 40 χειριστές/αθλητές.

Οι λέσχες που συμμετείχαν : ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Α.Π.Κ.Χ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Η άριστη φιλοξενία και η πολύ καλή διοργάνωση άφησαν την καλύτερη ανάμνηση στους επισκέπτες (συμμετέχοντες) και η επιθυμία να ξανάρθουν σε επόμενη διοργάνωση ήταν διάχυτη απο όλους. 

Η Αερολέσχη Αγρινίου παρέθεσε την κυριακή 5-10 μετά το πέρας των εκδηλώσεων γεύμα στους συμμετέχοντες και συνοδούς αυτών στο υπόστεγο της Αερολέσχης.

Οι Δαίδαλος και Ικαρος και οτι η ιστορία τους εκπροσωπεί, διακόσμησε τα αναμνηστικά διπλώματα που εδώθησαν σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.


Οι φωτογραφίες μας παραχωρήθηκαν απο τους Αθανασόπουλο Ευάγγελο & Πέτρου Κων/νο μέλη της Αερολέσχης Αθηνών Δαίδαλος (για το Σάββατο 3-10)  και απο τον Καρδαρά Γιώργο μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου (για την Κυριακή 4-10). Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ απο τις δραστηριότητες του Σαββάτου 3 και Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2015 σε δυο ξεχωριστές Φωτοσυλλογές.



 


Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr  σε συνεργασία με την Αερολέσχη Αγρινίου.

 

Διαβάστηκε 20277 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 19:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.