Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:37 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 17:53

Αναβρασμός στο Θέρμο όπου την Παρασκευή κλείνει η Εθνική Τράπεζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aναβρασμός επικρατεί στο Θέρμο καθώς οριστικοποιήθηκε η απόφαση για κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κατάστημα κατεβάζει ρολά την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και οι εργασίες του θα μεταφερθούν σε κατάστημα του Αγρινίου .

Για το ζήτημα έχουν προκληθεί σοβαρές αντιδράσεις στο Θέρμο και  είχαν καταθέσει Aναφορά στη Βουλή οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.

Στην απάντησή του το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανέφερε ότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του προβλήματος και τις επιπτώσεις που εγείρονται από τέτοιου είδους αποφάσεις και ενημέρωσε ότι θα συγκροτήσει ομάδα εργασίας προκειμένου να αναζητήσει λύση για τις περιπτώσεις αυτές.

«Ο Δήμος Θέρμου είναι ένας ορεινός Δήμος  και έχει ανάγκη  τραπεζικού καταστήματος για να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες της ορεινής Τριχωνίδας και της ορεινής Ναυπακτίας που φτάνουν στην Πόλη μας. Είμαστε μια περιοχή με πολλούς συνταξιούχους  που δεν δύνανται να μετακινηθούν στο Αγρίνιο και τυχόν παύση  λειτουργίας του  καταστήματος  θα  συρρικνώσει  έτι περαιτέρω την πληθυσμιακή παρουσία μας»,σημείωνε ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας σε επιστολή του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας   .

«Πρόκειται για το μοναδικό καλλικρατικό δήμο στην Αιτωλοακαρνανία με Δήμαρχο τον κ. Κωνσταντάρα που δε θα έχει υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε.«, σχολιάζει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ.Κασόλας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1114 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.