Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:10 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 17:37

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για τη διανομή προϊόντων του κοινωνικού παντοπωλείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tετάρτη 14 Νοεμβρίου και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της πόλης του Αγρινίου για την διευκόλυνση της διανομής προϊόντων του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου που βρίσκεται στην οδό Βλαχοπούλου 13.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων, στο τμήμα της δημοτικής οδού Βλαχοπούλου, από την οδό Δέσπως Μπότση έως την οδό Ι. Ρίτσου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η διανομή των προϊόντων σε ωφελουμένους από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

Επίσης θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων Στο τμήμα της οδού Βλαχοπούλου, από την οδό Δέσπως Μπότση έως την οδό Ι. Ρίτσου και στο τμήμα της οδού Δορυμάχου, από την οδό Προυσιωτίσσης έως την οδό Βλαχοπούλου.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από Τετάρτη 14/11/2018 έως και Πέμπτη 15/11/2018, μόνο κατά το χρόνο διανομής των προϊόντων, από ώρα 08.00 έως 14.00 .

1. Με την ολοκλήρωση της διανομής των προϊόντων, τα ανωτέρω τμήματα των δημοτικών οδών, θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Διαβάστηκε 1266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.