Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 17:35

Προσφορά ελαιολάδου και φέτος από το Γυμνάσιο και Λύκειο Ματαράγκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δράση ανθρωπιάς και συμπαράστασης για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη οργανώνουν και φέτος μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου της Ματαράγκας.

«Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια αναμφίβολα μας έχει αγγίξει όλους και έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας.

Μάλιστα, μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας αδυνατεί παντελώς να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας.

Έτσι και φέτος διοργανώνεται στην Ματαράγκα εθελοντική προσφορά ελαιολάδου φετινής εσοδείας με στόχο την ανακούφιση των πολιτών που έχουν ανάγκη και σας καλούμε να συνδράμετε σε αυτή μας την προσπάθεια.

Οι προσφερόμενες ποσότητες θα συγκεντρωθούν και θα συσκευαστούν με ευθύνη εθελοντών στα κατά τόπους ελαιοτριβεία σε δοχεία που έχουν διατεθεί ειδικά για το σκοπό αυτό», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γυμνασίου και Λυκείου του χωριού.

Το συγκεντρωθέν ελαιόλαδο θα παραδοθεί από τα δυο σχολεία σε κοινωφελή ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας που στηρίζουν ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού ανάλογα με τις ανάγκες.

Για συγκέντρωση ελαιολάδου επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα:

α. Γυμνάσιο Ματαράγκας: 2635022147

β. Γενικό Λύκειο Ματαράγκας: 2635022033

γ. Σύλλογοι γονέων – κηδεμόνων:

Γυμνασίου Ματαράγκας: 6973387940

Γενικού Λυκείου Ματαράγκας: 698733924

 

Διαβάστηκε 1246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.