Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 12:09

Καταπληξαν με τις εμφανίσεις του οι αθλητές του Θησέα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Τaekwondo

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νικο    συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα  στην Πάτρα με 110 αθλητές. Στην φιλική συνάντηση συμμετείχαν σύλλογοι απο την δυτική Ελλάδα και ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ έλαβε μέρος με του περισσότερους αθλητές. Οι μικροι αθλητες αν και αρχαριοι κατεπληξαν με τις εμφανισεις τους αφηνοντας τις καλυτερες εντυπωσεις σε ολους, δείχνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους συλλόγους.

Στην  πολυ καλή διοργάνωση που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΤ κ. Παναγιωτοπουλος Γιώργο βραβεύτηκαν οι 2 πρωταθλήτριας Ευρώπη του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Μπιτσικωκου Δήμητρα και Τσιγκα Αρετή .

Το ΔΣ συγχαίρει τους προπονητές Κακαρελη Νικο και Κακαρελη Αλεξίου Όπως και τους συνεργάτες τους Σιασο Τάσο , Παρουση Γιώργο ,Πανου Μίλτο και Πάνου Νικο για την άψογη συνεργασία που είχαν  , αλλά και τους αθλητές για τις εμφανίσεις που έκαναν και απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια . Ενα μεγάλο μπράβο και στους βοηθούς της ομάδας που στήριξαν τους μικρούς αθλητές και βοήθησαν στην οργάνωση .

 

Διαβάστηκε 902 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.