Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 17:50

Ο Δήμος Θέρμου θα εκπροσωπηθεί στην επιμνημόσυνη δέηση στη Βίγλα Καλπακίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπο την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Αιτωλ/νίας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη θέση Βίγλα Καλπακίου εις μνήμην των 18 Αιτωλοακαρνάνων που έπεσαν  ηρωικά στη μάχη της Γκραμπάλας  στις 16-18 Νοεμβρίου 1940.

Ο Δήμος Θέρμου θα παραστεί δια του Δημάρχου κ. Σπ. Κωνσταντάρα και του πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Πέρκου κ. Γ. Τσάμη για να τιμήσουν τον καταγόμενο εκ Πέρκου ήρωα  έφεδρο ανθυπολοχαγό Δημ. Γ. Μπουρτσάλα αλλά και γνωστά ονόματα της ευρύτερης περιοχής του Θέρμου που υπάρχουν μεταξύ των πεσόντων .

Λεπτομέρειες για τον έφεδρο ανθυπολοχαγό Μπουρτσάλα Δημήτριο  και τη μάχη της Γκραμπάλας στον ιστότοπο http://perkosnafpaktias.blogspot.com/2010/04/o_9163.html

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.