Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 17:48

Run Greece: Τρίτη στον τελικό η Αγρινιώτισσα Ελένη Νικολοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τελικός του Run Greece έγινε χθες στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Την τρίτη θέση στις γυναίκες κατέκτησε η Αγρινιώτισσα Ελένη Νικολοπούλου.

Εκπρόσωποι των επτά πόλεων που φιλοξένησαν τη σειρά Run Greece έτρεξαν στα 3χλμ Ergo και έζησαν και αυτοί με τη σειρά τους μια μεγάλη εμπειρία.

Στους Άνδρες νικητής ήταν Αουρελ Γκιούρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με 8.36, δεύτερος ο Μειντής Δημητράκης (Δυτική Ελλάδα) με 8.38 και τρίτος ο Γκιούρα Ντένις (Δυτική Ελλάδα) με 8.44. Στις Γυναίκες η Ισαμπέλα Κοτσαχείλη (Δυτική Ελλάδα) ήταν πρώτη με 9.43, ακολούθησε η Φωτεινή Μυστακίδου (Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης) με 10.14 και στην τρίτη η Ελένη Νικολοπούλου (Δυτική Ελλάδα) με 10.20.

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε και το απογευματινό 5άρι. Χιλιάδες δρομείς πήραν θέση εκκίνησης και απόλαυσαν τη συμμετοχή και τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο Γιώργος Σταμούλης ήταν νικητής στους Άνδρες 15.52 και νέο ρεκόρ αγώνα, ενώ στις γυναίκες επίσης με ρεκόρ αγώνα επικράτησε η Μόιρα Στεβάρκοβα (Τσεχία) με 16.41.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1114 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα