Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:33 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 14:46

Κλεισορρεύματα: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Πυρονόμου Ιωάννη Κωστάκη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελέστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα το πρωί στις 10:30 η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Πυρονόμου Κωστάκη Ιωάννη στο 13ο χιλ. Ε.Ο. Αγρινίου-Μεσολογγίου, στην Τ.Κ. Κλεισορρευμάτων Δήμου Αγρινίου κατά την «Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος».

Μετά την ολοκλήρωση της δέησης αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος με αναφορά στους ηρωικούς Πυροσβέστες που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και το Άγημα της Π.Υ Αγρινίου απέδωσε τιμές. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από οικείους του αδικοχαμένου Πυρονόμου και εκπροσώπους φορέων και σωμάτων Ασφαλείας. Επίσης στεφάνι κατέθεσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτ/νιας Χριστίνα Σταρακά. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των Πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε. Ακολούθησε η προσφορά αφεψήματος σε εστιατόριο του Αγρινίου.

kainourgiopress.gr

mnimosino-kostaki (6)

mnimosino-kostaki (7)

mnimosino-kostaki (8)

mnimosino-kostaki (9)

mnimosino-kostaki (10)

mnimosino-kostaki (11)

mnimosino-kostaki (12)

mnimosino-kostaki (13)

mnimosino-kostaki (14)

mnimosino-kostaki (15)

mnimosino-kostaki (1)

mnimosino-kostaki (2)

mnimosino-kostaki (3)

mnimosino-kostaki (5)

 

Διαβάστηκε 918 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.