Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:55 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 00:14

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Ουάρντα – Καρέλης με Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό έμεινε ο Αμρ Ουάρντα, κατόπιν απόφασης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σταθερά εκτός… εκλεκτών παραμένει εδώ και αρκετό διάστημα και ο Νίκος Καρέλης.

Πέρα από τους «κομμένους», θα πρέπει να προσθέσει κανείς στις απουσίες και τον τραυματία Βιεϊρίνια αλλά και τον τιμωρημένο Μάτος, με τον Κίτσιου να επανέρχεται στις επιλογές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή για την μάχη με τους Αγρινιώτες.

Όπως δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, όταν έρχεται ένα άσχημο αποτέλεσμα το καλύτερο αντίδοτο είναι να βγεις όσο πιο γρήγορα και πάλι στο γήπεδο και να παίξεις ένα παιχνίδι.

Μετά το άσχημο βράδυ στην Ουγγαρία, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή της Super League Σουρωτή και να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο και την ήττα από τη Βίντι.

Το απόγευμα του Σαββάτου (10.11) διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της ομάδας. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια 5 Vs 2, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις, στο τελευταίο μέρος του προγράμματος.

Πέρα από τον τιμωρημένο Μάτος και τον τραυματία Βιεϊρίνια , που έκανε θεραπεία, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Λουτσέσκου , ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

sdna.gr

 

Διαβάστηκε 1007 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.