Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 21:27

Πάνος Τζάκος: Ο Αιτωλοακαρνάνας κομμωτής των διασήμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πάνος Τζάκος διατηρεί δυο κομμωτήρια στο κέντρο της Αθήνας από τα οποία περνά η «αφρόκρεμα» του θεάτρου, της μόδας και του πενταγράμμου.

Όταν το ταλέντο και το μεράκι συναντούν την φαντασία, την αισθητική και την κομψότητα τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος. Κάπως έτσι πορεύτηκε και ο Πάνος Τζάκος, ο οποίος γεννήθηκε στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου, μεγάλωσε στο Αγρίνιο και πήγε στην Αθήνα για να δημιουργήσει ευφάνταστα κομμωτήρια τα οποία υποδέχονται καθημερινά δημοφιλείς ανθρώπους.

Ο Πάνος Τζάκος ήταν από τους πρώτους ιδιοκτήτες barber shop στην Αθήνα – πριν ακόμη γίνουν μόδα – με το κομμωτήριο στην οδό Κόνιαρη στους Αμπελόκηπους να αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, άνδρες ή γυναίκες, διάσημους ή ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Photo Credits: popaganda.gr

Παρά την επιτυχία του αυτή αποφάσισε να φύγει για το Βερολίνο και να διδαχθεί τους τρόπους περιποίησης της γυναικεία κόμης, ενώ παράλληλα φωτογράφιζε τις βιτρίνες καταστημάτων που συναντούσε αντλώντας έμπνευση για το επόμενό του επιχειρηματικό εγχείρημα ομορφιάς που βάφτισε In Berlin Hair Studio, ένα βερολινέζικο μπαρ σε έναν industrial χώρο πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το ταλέντο του hair designer, τα ερεθίσματα από το εξωτερικό, αλλά και η συνεχής εξέλιξή του τον οδήγησαν στη δημιουργία ακόμη ενός πρωτοποριακού χώρου. Έτσι, έρχεται η επένδυση του Osaka Hair Design που βρίσκεται στον δρόμο της Μητροπόλεως και το στενό της Πατρώου, ένας χώρος εμπνευσμένος από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, που ξεχωρίζει για την απλότητα και τον μινιμαλισμό μιας διαφορετικής αισθητικής.

Το ασυνήθιστο ταλέντο

Η επιτυχία δεν ήρθε μόνο λόγω των κομψών χώρων, αλλά κυρίως λόγω της προσωπικότητας και της ικανότητας του hair designer, Πάνου Τζάκου. Το χαμόγελο, η λεπτότητα στους τρόπους, η προσιτή προσέγγιση και οι χαλαρές συζητήσεις επί τω έργω είναι μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα του που κερδίζουν τον πελάτη.

Από την άλλη, η συνεχής μελέτη και η εκμάθηση νέων τεχνικών εκδηλώνουν την διαφορετική αντίληψή του. Τα νέα hair trends που προτείνει, τα στιλιζαρισμένα χτενίσματα των γυναικών, η ατημέλητη κόμη των ανδρών, τα κουρέματα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και το κούρεμα στην κουπαστή της σκάλας που εφαρμόζει είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν διαφορετικό από άλλους κομμωτές κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των διασήμων.

Photo Credits: popaganda.gr

Ο κομμωτής των διασήμων

Από τα δυο κομμωτήρια «παρελάζει» η ελληνική show biz με τον Πάνο Τζάκο να έχει γίνει ο αγαπημένος hair designer των επωνύμων.

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μοντέλα, δημοσιογράφοι τον επισκέπτονται με ευλάβεια προκειμένου να επιμεληθεί το χτένισμά τους ή το νέο τους look. Ενδεικτικά τον Πάνο Τζάκο εμπιστεύονται διαχρονικά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Βασίλης Καλλίδης κ.ά.

Info

In Berlin Hair Studio, Παναθηναϊκού 6, Αμπελόκηποι
Τηλ.: 210 646 3004

Osaka Hair Design, Μητροπόλεως και Πατρώου 10, Σύνταγμα
Τηλ.: 213 010 2055

 

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 3204 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.