Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 19:59

Η γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στο 1ο Δημ. Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oι μαθητές του 1ου Δημοτικού  Αγίου Κωνσταντίνου συμμετείχαν στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας σε ειδική εκδήλωση του Σχολείου .

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, χαρά και ενθουσιασμό , παρακολούθησαν οι μαθητές του Σχολείου το αφιέρωμα στην Πολεμική Αεροπορία, με αφορμή την γιορτή της Σύναξης των Αρχαγγέλων, Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Οι μαθητές κατά τάξη, παρακολούθησαν βίντεο με την προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας, γνώρισαν τις εγκαταστάσεις , την εκπαίδευση και την καθημερινότητα των ανθρώπων που υπερασπίζονται τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας, αλλά και τις άλλες πτυχές του έργου τους (διασώσεις ανθρώπων, επεμβάσεις σε θεομηνίες, αερομεταφορές ασθενών κ.ά.)

Είχαν την δυνατότητα να δουν και να πιάσουν στα χέρια τους κάσκα πιλότου, μάσκα οξυγόνου και φόρμα πτήσης που δάνεισε για την ημέρα αυτή πατέρας μαθητών του Σχολείου, που είναι εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε δάσκαλος του Σχολείου, ο οποίος εξήγησε στα παιδιά την αποστολή και την όλη εκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τους δημιουργήθηκαν.

Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε υγεία στους πιλότους μας ,δύναμη και κουράγιο στο έργο τους, καλές πτήσεις και πάνω απ’ όλα ΕΙΡΗΝΗ στην Πατρίδα μας και σε όλον τον κόσμο”, καταλήγει η ανακοίνωση του Σχολείου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 974 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.