Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:19 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 18:35

Με εμπλουτισμένο τουριστικό προϊόν η Δυτική Ελλάδα τιμώμενη Περιφέρεια στην «34η Philoxenia»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη σύγχρονη τουριστική της ταυτότητα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι φέτος τιμώμενη περιοχή στην τουριστική έκθεση «34η Philoxenia», που διοργανώνεται από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Με τη χρήση της τεχνολογίας, οι  επισκέπτες, μεταξύ άλλων, θα γνωρίσουν σημεία με ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον. 

«Ξεναγός» τους θα είναι ο επίσημος τουριστικός ιστότοπος www.western-greece.com της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αποτελεί ένα πληρέστατο τουριστικό οδηγό, ο οποίος αναδεικνύει τις αμέτρητες επιλογές που έχει ο επισκέπτης.

Στο πλούσιο περιεχόμενο έχει προστεθεί  η τρισδιάστατη εικονική περιήγηση του Αποστολικού Τάφου του Αγίου Ανδρέα, μέσω των links, σε όλες τις γλώσσες στις σελίδες:

Επίσης, ο  επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Παρουσιάζεται, σε ειδικό layer στην ιστοσελίδα και σε όλες τις γλώσσες του site, στο σύνδεσμο:  https://western-greece.com/kalavrita/ .

Ακόμη, στην  ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της ΠΔΕ, έχει συμπεριληφθεί hyperlink για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (www.ampatron.gr) στο σύνδεσμο: https://western-greece.com/el/patra/

«Υλοποιούμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, την οποία έχουμε συνδιαμορφώσει με τους φορείς του τουρισμού κι έχει χειροπιαστά αποτελέσματα. Αυτά, αποτυπώνονται στην αύξηση  της επισκεψιμότητας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καρπέτας και πρόσθεσε: «Δεν επαναπαυόμαστε. Εμπλουτίζουμε διαρκώς το υλικό προβολής, αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της Δυτικής Ελλάδας».   

 

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.