Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:48 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 18:30

Εκθεση του Χρίστου Σιμάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου με τίτλο "Καπναποθήκες ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ – πορεία στο φως και τον χρόνο" (Σαβ 10/11/2018 - Παρ 8/2/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου θα εγκαινιάσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 8.00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου την έκθεση του Χρίστου Σιμάτου  με τίτλο "Καπναποθήκες ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ – πορεία στο φως και τον χρόνο".

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, φωτογραφικό υλικό από τις παλιές καπναποθήκες Παπαστράτου, εμβληματικό τοπόσημο του Αγρινίου.

Την έκθεση θα συνοδεύει λεύκωμα με επιλογή έργων της έκθεσης και κείμενα του Δημάρχου Αγρινίου Γεώργιου Παπαναστασίου, του κ. Χρήστου Χαρπαντίδη, Προέδρου και Διευθύνοντα  Συμβούλου της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Δ.Π.Α. Χρήστου Γαρουφαλή.

Η έκθεση παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την εκδημία του Τάσου Παπαστράτου.

Διάρκεια έκθεσης: έως 8 Φεβρουαρίου 2019.

Διαβάστηκε 1295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.