Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 02:03

Ανακοίνωση των Warriors σχετικά με τα αποτελέσματα και την εικόνα του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανανακοίνωση αναλυτικά:

Σε όλους τους υπεύθυνους, από την διοίκηση μέχρι το προπονητικό επιτελείο και τους παίχτες, είχε γίνει γνωστό πως θα στηριχτεί η κάθε προσπάθεια.

Όμως είχε γίνει επίσης γνωστό πως σε περίπτωση αδιαφορίας η προσέγγιση αυτή θα αλλάξει. Όχι απλά δε θα στηριχτεί, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε.

Ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα, μας προσβάλλει περισσότερο από τα ίδια τα εξευτελιστικά αποτελέσματα όπως το προχθεσινό. Σε αυτά, προστίθενται οι τραγελαφικές δηλώσεις προπονητή και παιχτών μετά από τέτοιες γελοίες εμφανίσεις.

Δεν σεβαστήκατε τίποτα. Δεν ειπώθηκε ούτε μία συγγνώμη για το προχθεσινό ρεζιλίκι.

Καλούμε τους ιθύνοντες να τηρήσουν τον λόγο τους, να πράξουν το σωστό και αυτό που πιστεύει ο κάθε Παναιτωλικός αυτή τη στιγμή για το καλό της ομάδας και ξέρουμε όλοι ποιο είναι αυτό.

Διαβάστηκε 1663 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 09:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.