Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 18:26

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Αγρίνιο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά δεκάδες συρρέουν από το πρωί οι δικαιούχοι του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην οδό Βλαχοπούλου, προκειμένου να προμηθευτούν νωπό βόειο κρέας και είδη οπωροπωλείου (μήλα και πατάτες).

Το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εταίροι της.

Στο σημείο μάλιστα λαμβάνουν χώρα προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία της διανομής.

Η διανομή θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και θα είναι σε εξέλιξη καθημερινά, από τις 9.00 πμ. έως τις 14:00μμ.

Την τελευταία μία ώρα δεν διατίθεται πια κρέας καθώς οι ποσότητες τελείωσαν, ενώ συνεχίζεται η διανομή σε είδη οπωροπωλείου και η διανομή κρέατος αναμένεται να συνεχιστεί για τους δικαιούχους αύριο.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1087 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.