Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 13:34

Μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων του Ιδομενέα Εμπεσού και του Ολυμπιακού για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ Παλαίμαχων του Ολυμπιακού και Παλαίμαχων Ιδομενέα Εμπεσού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/11/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Εμπεσού όπου ο Ιδομενέας Εμπεσού επεκράτησε με 3-2. 

Ο φιλικός διοργανώθηκε από τον Δήμο Αμφιλοχίας και τα έσοδα θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Για την ιστορία ο Ιδομενέας νίκησε τον Ολυμπιακό 3-2 με γκολ των Ψωμοδότη, Νικολάου και Ρεγκούτα ενώ για τον Ολυμπιακό τα δύο τέρματα πέτυχε ο Καλαμαράς.

Διαιτητές:

Νικάκης, Τομαράς, Τάπρατζης

Συνθέσεις: 

Ολυμπιακός: Κελεσίδης, Ραϊσος, Ξανθόπουλος, Μαντάνης, Μπονόβας, Καλτσάς Χ, Δαμιανίδης, Καλαμαράς, Σταυρόπουλος, Καλτσάς Κ, Ασβεστάς, Στομάτης

Ιδομενέας ΕμπεσούΧαρατσάρης, Νέστορας, Μάγκας, Μανώλης Αθ. Μανώλης.Κ, Κουτρουμάνος, Νικολάου, Ψωμοδότης, Βλάχος, Χαλκός, Μπεχλιούλης, Μίχας, Χαρατσάρης, Αρμενιακος, Κοκορόσκος, Τσιαντής, Ράβδος, Ριζογιάννης, Παπανίκος,Βασίλης, Κωνσταντόπουλος, Παππάς, Καλές, Μανιφάβας, Ρεγκούτας.

idomeneas-olimpiakos (8)

idomeneas-olimpiakos (9)

idomeneas-olimpiakos (10)

idomeneas-olimpiakos (12)

idomeneas-olimpiakos (13)

idomeneas-olimpiakos (14)

idomeneas-olimpiakos (15)

idomeneas-olimpiakos (1)

idomeneas-olimpiakos (2)

idomeneas-olimpiakos (11)

idomeneas-olimpiakos (4)

idomeneas-olimpiakos (18)

idomeneas-olimpiakos (19)

idomeneas-olimpiakos (16)

idomeneas-olimpiakos (17)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 821 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.