Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:50 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 20:36

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Κάναμε δώρα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στα λάθη των «κυανοκίτρινων» και εξέφρασε τα περιστατικά της ομάδας στον Κόρμπο.

Από τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Κόρμπου επισκιάστηκε το σημερινό ματς της Νέας Σμύρνης. Ο Τραϊανός Δέλλας εκ μέρους του Παναιτωλικού μετέφερε τα περαστικά όλων στον αρχηγό των «κυανέρυθρων». «Αρχικά θέλω να εκφράσω εκ μέρους του Παναιτωλικού περαστικά στον Παναγιώτη Κόρμπο. Είναι αρκετά δύσκολο να ανατρέψεις το 2-0 πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό, που διαμορφώθηκε από ατομικά μας λάθη. Ο Πανιώνιος κατάφερε και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τα δώρα που του κάναμε. Με ενοχλεί περισσότερο ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας», ανέφερε σχετικά.

Ανιγκό: «Εμείς το κάναμε εύκολο»

Ο κόουτς του Πανιωνίου στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση των παικτών του, στα πρώτα λεπτά της σημερινής αναμέτρησης

Αισιόδοξος για το μέλλον του Πανιωνίου έδειξε ο Ζοσέ Ανιγκό μετά το τέλος του σημερινού ματς, όπου οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν τον Παναιτωλικό με 3-0. «Ηταν μία εύκολη νίκη, διότι εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι με τα γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εχουμε σεβασμό για το ποδόσφαιρο και τον αντίπαλο, αλλά συνέβησαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν σημαίνει ότι επειδή προηγηθήκαμε 3-0, επιτρέπεται να κάνουμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη. Δεν ήταν ο Παναιτωλικός που μας διευκόλυνε κι ας μην ήταν καλή η απόδοση της άμυνάς του. Η ποιότητα του Πανιωνίου έκανε τη διαφορά και κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας. Η ομάδα έχει βρει ένα στιλ παιχνιδιού, έχει βελτιωθεί. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς.

Ο οποίος μετά ρωτήθηκς για τον Αλμπεργκ, που έπαιξε για πρώτη φορά στη Super League. «Αν κάθε παίκτης δίνει το 100%, θα βρίσκει θέση στην ομάδα. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου, είμαι απαιτητικός και για την ομάδα. Διακρίνω τελευταία ότι το κάνουν αυτό».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 1369 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.