Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 18:07

Έρχεται νέα προκήρυξη με 180 προσλήψεις στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 180 μονίμων υπαλλήλων βρίσκεται στα «σκαριά» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως προανήγγειλε με δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός, από την επόμενη χρονιά, το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ενισχύεται με 180 γεωτεχνικούς, οι οποίοι θα προσληφθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

«Τη νέα χρονιά θα προκηρυχθούν 180 μόνιμες θέσεις συναδέλφων γεωτεχνικών στο ΥΠΑΑΤ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό συμβαίνει «8 χρόνια μετά την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού στο υπουργείο».

Με βάση συγκεντρωτικά στοιχεία, όπως ακριβώς έχουν καταγραφεί σε σχετικά δημοσιεύματα του workenter, προκύπτουν τα εξής:

  • Οι νέοι υπάλληλοι αναμένεται να εργαστούν: 1) στην εγκατάσταση, παρακολούθηση και αξιολόγηση αγρού, 2) στην εγκατάσταση, καλλιέργεια και λήψη παρατηρήσεων, 3) στην ορθή λειτουργία μέσων παραγωγής και 4) στην τήρηση ηλεκτρονικών αρχείων

Τα αναμενόμενα -τυπικά- προσόντα είναι:

  • Πτυχίο Γεωτεχνικών επιστημών – (ΠΕ) Γεωπόνος
  • Πτυχίο Γεωτεχνικών Επιστημών (ΤΕΙ) Τεχνολόγος Γεωπονίας
  • Εμπειρία

Πηγή: workenter.gr

 

Διαβάστηκε 1507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία