Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:35 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 14:16

Ανακοίνωση από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για τον ΟΠΕΚΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι:

« Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο δημότες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, να προσέρχονται στο Κέντρο Κοινότητας , προκειμένου να καταθέσουν αίτημα – Δήλωση, για την χορήγηση «Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων».

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας  δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον Διοικητή του ΟΠΕΚΑ, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή που αφορά την παροχή Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, βάσει των σχετικών διατάξεων του Ν. 4520/2018.

Συνεπώς θα πρέπει μόνοι τους οι δικαιούχοι να διεκπεραιώνουν το αίτημά τους, απευθείας στην Δ/νση ΟΠΕΚΑ, Πανεπιστημίου 168, Τ.Κ. 26443 Πάτρα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2613 615745

Κατανοώντας την δυσκολία αρκετών δημοτών στην ηλεκτρονική πρόσβαση και προκειμένου να συνεισφέρουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους,  υπάρχει δυνατότητα μέσω του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας , οι δικαιούχοι να προμηθεύονται την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά  από  την ηλεκτρονική σελίδα  https://opeka.gr/anasfalistoi-yperilikes/ilektronikes-ypiresies

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο)

Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.