Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 20:05

Νέες διακρίσεις για την ΘΕΑΤΡόPolice του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η  θεατρική ομάδα των αστυνομικών του Αγρινίου ΘΕΑΤΡόPolice ανέδειξε για ακόμα μία φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας!

Στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας  με τη » Γραμμή» απέσπασε το βραβείο καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας και Α΄ και Β΄ ανδρικού ρόλου.

Το  διαγωνιστικό Φεστιβάλ που δίνει χώρο έκφρασης σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα έκαβε χώρα για όγδοη χρονιά, στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, έλαβε χώρα ένα σπουδαίο Φεστιβάλ.

Είναι η πολλοστή φορά που η  ΘΕΑΤΡόPolice κάνει περήφανο το Αγρίνιο και καταθέτει τα διαπιστευτήρια της στα πολιτιστικά δρώμενα.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ

Βραβείο Α΄ Καλύτερης  Παράστασης

Στην παράσταση «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς από την ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice.

Βραβείο Β΄ Καλύτερης  Παράστασης

Στην παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Βραβείο Γ΄ Καλύτερης  Παράστασης

Στην παράσταση «Οι ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον από την ομάδα «Πληθυντικός Αριθμός».

Βραβείο Κοινού

Στην παράσταση «Αλμανάκ» της Μαριάννας Κάλμπαρη από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα – Σκηνή Βαρνάβα.

Βραβείο Σκηνοθεσίας

Στη Γιούλη Μαρούση για την παράσταση «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς από την ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice.

Βραβείο Α΄ Ανδρικού ρόλου

Στο Γιάννη Χριστογιάννη για το ρόλο του Φλέμινγκ  στην παράσταση «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς από την ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice.

Βραβείο Α΄ Γυναικείου ρόλου

Στη Ντίνα Ζαγάρη για το ρόλο της Λένυα Ζουμπρίτσκι στην παράσταση «Οι ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον από την ομάδα «Πληθυντικός Αριθμός».

Βραβείο Β΄ Ανδρικού ρόλου

Στον Γιάννη Κόσογλου για το ρόλο του Καλιμπάν στην παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Βραβείο Β΄ Γυναικείου ρόλου

Στην Ερμίνα Καλογήρου για το ρόλο της Έλεν Κέλλερ στην παράσταση  «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» του Ουίλλιαμ Γκίμπσον από το Θεατρικό Όμιλο Πάφου.

Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης

Στον Τάσο Αντωνόπουλο για την παράσταση «Η δολοφονία του Μαρά» του Πίτερ Βάις από τη Θεατρική Ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας

Στην παράσταση «Οι ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον από την ομάδα «Πληθυντικός Αριθμός».

Βραβείο Σκηνογραφίας

Στην Κατερίνα Ανδρουλάκη για την παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Βραβείο Ενδυματολογίας

Στη Ματίνα Γεωργά για την παράσταση «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου» του Ματέι Βισνιέκ από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ζωφράφου.

Βραβείο Χορογραφίας

Στη Ρένη Παπαδάκη-Πλουμίδου για την παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Βραβείο Φωτισμού

Στο Δημήτρη Χατζάκη για την παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Βραβείο Προγράμματος

Στην παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Βραβείο Αφίσας

Στην Κατερίνα Ανδρουλάκη για την παράσταση «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Νομού Ηρακλείου.

Έπαινος ερμηνείας στο Νίκο Τσαρούχη  για το ρόλο του Άρναλ στην παράσταση  «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς από την ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice.

Έπαινος ερμηνείας στο Μιχάλη Κετέογλου για το ρόλο του Κόμη Γιουσέκεβιτς  στην παράσταση «Οι ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον από την ομάδα «Πληθυντικός Αριθμός».

Έπαινος ερμηνείας στον Αντώνη Τσαχαλίδη για το ρόλο του δρομέα  στην παράσταση «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου» του Ματέι Βισνιέκ από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ζωφράφου.

Έπαινος ερμηνείας στην Αναστασία Παπαθανασίου για το ρόλο του κοριτσιού στην παράσταση «Αλμανάκ» της Μαριάννας Κάλμπαρη από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα – Σκηνή Βαρνάβα.

Έπαινος ερμηνείας στην Φωτεινή Σαλβαρίδη  το ρόλο του Ζακ Ρου στην παράσταση «Η δολοφονία του Μαρά» του Πίτερ Βάις από τη Θεατρική Ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έπαινος στη Μαρίνα Αθανασίου  για τη σκηνοθεσία στην παράσταση  «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» του Ουίλλιαμ Γκίμπσον από το Θεατρικό Όμιλο Πάφου

Έπαινος στο Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ζωφράφου για την παράσταση «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου» του Ματέι Βισν

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1726 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 09:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.