Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:10 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 21:30

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών - βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Χαμένοι βαθμοί που θα μπορούσαν να μας εκτοξεύσουν

Στη μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Παναιτωλικός να εκτοξευθεί βαθμολογικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας που τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε την απειρία της στη διαχείριση του αποτελέσματος αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα βρει τους βαθμούς που άφησε στο Αγρίνιο, σε επόμενα ματς. Αναλυτικά ανέφερε:

« Σε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας όπως με τη Λαμία αφήσαμε δύο βαθμούς. Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο δεύτερο μέρος μετά τα δέκα πρώτα λεπτά ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ και δυστυχώς φάγαμε το γκολ στο τέλος κάτι που μας στενοχωρεί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε θα μπορούσαν να μας εκτοξεύσουν ψηλά. Έγιναν κάποια προσωπικά λάθη που σήμερα μας κόστισαν. Πρέπει όμως να κρατήσουμε και τα θετικά. Τα παιδιά έδειξαν πολύ πάθος όχι μόνο σήμερα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τους τέσσερις βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, θα τους βρούμε κάπου αλλού. Πολλές φορές μπορεί να πληρώνουμε και την απειρία μας στη διαχείριση των παιχνιδιών. Πρέπει όμως να πληρώσουμε αυτό το τίμημα για να προοδεύσουμε σαν ομάδα».

Π.Κ.

Παντελίδης: Αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια

Στο χρονικό που ισοφάρισε η ομάδα του και στις ευεργετικές επιπτώσεις που θα έχει αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1. Αναλυτικά είπε: «Ήταν  ένα παιχνίδι που δεν έχει δάφνες ποιότητας. Είχαμε αρκετό άγχος αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι. Ο αντίπαλος χωρίς τελική στο παιχνίδι και φάγαμε γκολ με τον πιο απίθανο τρόπο. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία και αν ήταν κάποια ομάδα να κερδίσει αυτή ήμασταν εμείς.Έχουμε χάσει τέσσερα παιχνίδια μετά το 85’ και έχουμε δεχθεί τέσσερα ή πέντε πέναλτι. Σήμερα το γκολ που φάγαμε ήθελε πολύ τύχη για να μπει».

Π.Κ.

 
agrinionews.gr
 
 
 

 

Διαβάστηκε 1704 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.