Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:55 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:46

Μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τις ανεμογεννήτριες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφών στις Ενεργειακές Κοινότητες - Δεν θα δοθεί παράταση.

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται η ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών-μελών των Ενεργειακών Κοινοτήτων «Ένωση Αγρινίου» και «Ανεμόεσσα Ακαρνανία», για την υλοποίηση των 34 συνολικά αιολικών έργων.

Με δεδομένη τη συμμετοχή σε βαθμό που καλύπτει τους στόχους και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που εξ αρχής είχε ανακοινωθεί, όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στις Ενεργειακές Κοινότητες θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενημερώνονται για το διαδικαστικό σκέλος και να υποβάλουν την αίτηση εγγραφής τους στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγρινίου, στην οδό Παπαϊωάννου 23, καθημερινά από 8:00 το πρωί έως 15.30 το μεσημέρι  και από 17:30 το απόγευμα έως 21:00 το βράδυ.

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2641.0.69046 και 2641.0.69047.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, μετουσιώνοντας σε πράξη την ίδια την έννοια του «συνεταιρίζεσθαι και επιχειρείν», στο πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας που χαρακτηρίζει το συνεταιρισμό, έχει απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών στη μεγάλη επένδυση, ώστε το οικονομικό αποτύπωμα να γίνει πράγματι υπόθεση της τοπικής κοινωνίας.

Διαβάστηκε 1739 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία