Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 18:37

Άστο καλύτερα κυρ-Γιάννη…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντάξει, υπήρχαν κάποιες στιγμές που ο Παναιτωλικός ξεπέρασε τον εαυτό του ροκανίζοντας το χρόνο με το 0-1 υπέρ του στους Ζωσιμάδες. Τονίζουμε, τον εαυτό του και όχι ότι έχουμε συνηθίσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως και συγνώμη ζήτησε ο Δέλλας, κάτι που δεν έχει κάνει προπονητής, ακόμα κι αν οι καθυστερήσεις σε κάποια παιχνίδια είναι υπερβολικές. Παρόλα αυτά ο Γιάννης Πετράκης, που είναι ένας σοβαρός προπονητής και άνθρωπος, το έφτασε στο άλλο άκρο: «Δεν υπήρχε fair-play, θεωρώ ότι υπήρχε σκόπιμη καθυστέρηση που μας πάει σε άλλες εποχές».  Άστο καλύτερα κυρ-Γιάννη, γιατί αν πάμε στο παρελθόν θα συναντήσουμε τον Φουρτάδο! Το μεγαλύτερο anfair που έχουμε δει, για το οποίο (μην ξεχνιόμαστε) δεν ζήτησε κανείς συγνώμη.

Πάμε στο προχθές. Αν δεν είδε κάποιος τον αγώνα και διαβάζει ή ακούει για τις καθυστερήσεις του Παναιτωλικού, που κακοποίησε το ποδόσφαιρο και δεν τήρησε το fair-play, θα σχηματίσει την εικόνα μιας ομάδας (του ΠΑΣ) που έπαιζε μπαλάρα και έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και την εικόνα μιας ομάδας (του Παναιτωλικού) που κατέστρεφε το ποιοτικό παιχνίδι του αντιπάλου και έστελνε τη μπάλα στη… λίμνη. Τον προτρέπουμε να δει το βίντεο και θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία του ΠΑΣ, πέραν εκείνης που ο Κριζμάν κατέβασε τη μπάλα με το χέρι και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη. Θα δει επίσης ότι ο Παναιτωλικός με το αντι-ποδόσφαιρο, έχει στο τέλος (καθαρές ευκαιρίες, όχι προϋποθέσεις ή μισοτελειωμένες προσπάθειες επίθεσης), την ευκαιρία του Μάζουρεκ στη σέντρα του Μανά και στη συνέχεια το σουτ του Μαρινάκη στο 91′, την διαγώνια μπαλιά του Μάζουρεκ που δεν βρήκε ο Μανά στο κενό τέρμα στο 94′ και βέβαια το δεύτερο γκολ του Μάζουρεκ στο 96′. Για τέτοιο κλωτσοσκούφι μιλάμε!

Τι μένει; Η διακοπή στον τραυματισμό του Μαλή από την αγκωνιά του Αθανασιάδη. Ή εκείνη από τον τραυματισμό του Άργκους που αντικαταστάθηκε με πρόβλημα; Ή νωρίτερα οι διακοπές στα μαρκαρίσματα στη μέση του Μάζουρεκ; Τι έπρεπε να κάνουν; Δύο φάσεις είναι που πραγματικά έγινε σκόπιμη καθυστέρηση. Η μία που ο Χαντάκιας άφησε στον Κυριακίδη την εκτέλεση ενός φάουλ και η άλλη στις καθυστερήσεις που ο πορτιέρο του Παναιτωλικού έπεσε κάτω χωρίς λόγο. Φάσεις που έχουμε δει εκατοντάδες φορές στα γήπεδα. Για τις υπόλοιπες δεν το συζητάμε καν.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 97′ αμέσως μετά το 0-2. Αρκετός επιπρόσθετος χρόνος, αλλά κι αυτός αναξιοποίητος από τους γηπεδούχους. Αν ο Φωτιάς σφύριζε στο 95′ (5 λεπτά έδειξε αρχικά), καλύτερα θα ήταν για τον ΠΑΣ. Η ήττα θα γράφονταν με σκορ 0-1.

Απ’ τον Πετράκη άλλα περιμέναμε να πει. Αλλά τελικά εκείνος πέταξε τη μπάλα στη λίμνη…

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.