Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:07 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 12:38

Νικήτρια ομάδα οι «Group Therapy» στον «κρυμμένο θησαυρό» του Αγρινίου! (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επί επτά ώρες οι 10 ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση του κυνηγιού του κρυμμένου θησαυρού στο Αγρίνιο, προσπαθούσαν να λύσουν έγκαιρα τους 13 γρίφους για να αναδειχθούν κινητές του παιγνιδιού που διοργάνωσε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο η ΓΕΑ.

Ο Τάκης Χατζηγεωργίου, υπεύθυνος των Πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΓΕΑ, ανακοίνωσε στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία δημοκρατίας τις τρεις νικήτριες ομάδες. Όπως εξήγησε ο κ. Παπαγεωργίου, σκοπός ήταν να έχει πιθανότητες όχι μόνο η πιο γρήγορη, αλλά και η πιο σωστή στις απαντήσεις της ομάδα.

Υπήρξαν γρίφοι τόσο δύσκολοι που δεν μπόρεσε να λύσει καμία από τις 10 ομάδες και άλλοι που τις οδήγησαν γρηγορότερα στην άκρη του… νήματος.

Την Τρίτη θέση έλαβαν οι  «Πλανητάρχες», όπως είχαν ονομάσει την ομάδα τους, που κερδισαν μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ από τα public.

Δεύτεροι ήρθαν  οι νεαροί «ιχνηλάτες», που κέρδισαν θεραπεία σπα στο ξενοδοχείο Marpessa, ενώ νικήτρια ομάδα, με 110 βαθμούς, ήταν η «Group Therapy». Οι έξι γυναίκες της ομάδας, κέρδισαν μια δωροεπιταγή των 200 ευρώ για το ηλεκτρονικό φαρμακείο OLON mas στο Αγρίνιο.

Και οι τρεις ομάδες κέρδισαν σημαντική έκπτωση για συμμετοχή τους σε όποιο τμήμα της ΓΕΑ επιθυμούν.

Τέλος, σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες δόθηκε αναμνηστικό ημερολόγιο της ΓΕΑ.

Ακολούθησε συναυλία με τζαζ μουσική.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1676 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 12:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.