Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 12:16

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: 0-2 (Δηλώσεις Παικτών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάζουρεκ: «Εχω σκοράρει ξανά με κεφαλιά»

Ο Αργεντινός χαφ του Παναιτωλικού ανέφερε πως και στο παρελθόν σημείωσε… από αέρος κάποιο γκολ.
 
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού ήταν σήμερα ο Μάζουρεκ, ο οποίος ανέφερε στη NOVA πως στην καριέρα του έχει πετύχει και άλλα γκολ με το κεφάλι.  «Εχω πετύχει και άλλα γκολ με κεφαλιά, ένα στη Χιλή και ακόμη ένα στο Εκουαδόρ. Το πρώτο που σημείωσα σήμερα ήταν πολύ σημαντικό, γιατί είχαμε νωρίτερα μία σημαντική ευκαιρία με τον Μοράρ και  μας βοήθησε στο δεύτερο μισό να αγωνιστούμε με ηρεμία και όπως θέλαμε.  Κάναμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και τώρα ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια», σχολίασε στη NOVA.
 
Λουσέρο: «Εχουμε ποιότητα»

Ο έμπειρος χαφ τόνισε πως ο Παναιτωλικός μπορεί να παίζει καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο

Στον πολλαπλό αντίκτυπο που θα έχει η αποψινή νίκη για τον Παναιτωλικό, στάθηκε ο Λουσέρο. «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, ξέραμε πως θέλαμε να παίξουμε. Είχαμε ηρεμία και πάθος. Ξέραμε πως ο ΠΑΣ πιέζει πολύ και αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η νίκη μας θα μας βοηθήσει και για τη ψυχολογία μας. Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 10 με 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν κρατήσαμε μπάλα, αλλά μετά κάναμε ένα καλύτερο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε και το επόμενο παιχνίδι με δύναμη. Εχουμε ποιότητα και μπορούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο», είπε ο έμπειρος χαφ στη NOVA.

 
gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 652 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.