Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 21:28

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Σκόπιμη καθυστέρηση»

 Πετράκης: «Σκόπιμη καθυστέρηση»

Ο κόουτς του ΠΑΣ είχε... παράπονα τόσο από τους παίκτες του, όσο και από εκείνους του Παναιτωλικού
Παράπονα τόσα από τους παίκτες του επειδή δεν απέδωσαν αυτά που μπορούν, όσο και από εκείνους του Παναιτωλικού επειδή έκαναν σκόπιμες καθυστερήσεις είχε ο Πετράκης μετά το τέλος του αποψινού αγώνα. «Είναι μια στενάχωρη ημέρα για μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Παίζαμε μετά από καιρό στην έδρα μας και θέλαμε τους 3 βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα, έκανε προϋποθέσεις για γκολ. Δεν θέλω να αναφερθώ στους τρόπους που το έκανε. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε καλή εικόνα και παρουσία. Δεχτήκαμε το 0-1 σε μια κρίσιμη στιγμή, πήρε ψυχολογία ο Παναιτωλικός και αγχωθήκαμε εμείς», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς.

Και συνέχισε.«Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που φτάναμε κοντά στην αντίπαλη εστία παίξαμε πολύ καλά, δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά, πλην του τέλους. Δεν είχαμε λύσεις επιθετικά, παρά τις καλές προϋποθέσεις. Παρότι δεν κάνω αναφορά σε τέτοια πράγματα, αρνητικός παράγοντας γι’ αυτή μας την εικόνα ήταν η συμπεριφορά των αντιπάλων. Δεν υπήρχε fair-play, θεωρώ ότι υπήρχε σκόπιμη καθυστέρηση που μας πάει σε άλλες εποχές. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το ματς και να κερδίσουμε πράγματα στο μέλλον».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως ο ΠΑΣ δεν βγάζει ευκαιρίες, κυρίως όταν μένει πίσω στο σκορ «Προϋποθέσεις κάνουμε, ευκαιρίες δεν κάνουμε. Χρειαζόμαστε δουλειά, θέλουμε βελτίωση και είναι στο μυαλό μας πως θα το κάνουμε. Κάναμε σήμερα 6-7 προϋποθέσεις και η μόνη καθαρή ευκαιρία ήταν του Ξύδα στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Άλλη δεν θυμάμαι. Ο Παναιτωλικός απείλησε μία φορά στην αρχή και άλλες δύο στα γκολ του. Έχει να κάνει και με συγκυρίες αυτό το πράγμα, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να γινόμαστε πιο επικίνδυνοι».

gazzeta.gr

Δέλλας: «Δεν θέλω τις καθυστερήσεις»

Μόνο καλά λόγια τους παίκτες του είχε να πει ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη σημερινή μεγάλη νίκη στα Γιάννινα. «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια από πολλές απόψεις. Και ιστορική γιατί είχαμε πολλά χρόνια να νικήσουμε να νικήσουμε εδώ μέσα απ’ ό,τι έμαθα. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα, ενώ απειληθήκαμε ελάχιστα. Ξεραμε ότι ο ΠΑΣ θα ρισκάρει στην επανάληψη, δώσαμε χώρους, αλλά τους κλείσαμε καλά και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους γρήγορους μπροστά, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ. Ηταν σημαντική η νίκη μας, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε να βελτιώσουμε πράγματα για να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια», είπε αρχικά.

Και μετά «απολογήθηκε» για τις καθυστερήσεις που έγιναν. «Μία ήταν εσκεμμένη, δεν ήταν πολλές. Δεν είναι στη δικιά μου φιλοσοφία αυτό το πράγμα και τοποθετήθηκα και δημόσια ζητώντας συγνώμη από τον κ. Πετράκη. Πολλές φορές οι παίκτες από αίσθημα αυτοσυντήρησης κάνουν πράγμα που δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι προπονητές τους. Τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, δεν τον φέρνουν και είμαι της φιλοσοφίας να μη γίνονται καθυστερήσεις».

agrinio-sports.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Διαβάστηκε 1326 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 20:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.