Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 13:20

Αγρίνιο: Διανομή σε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής και Παντοπωλείου, στους δικαιούχους ΤΕΒΑ (22/10 - 2/11)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:

Tην Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 τις εργάσιμες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί διανομή σε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής και Παντοπωλείου, στους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>> του Δήμου Αγρινίου και της Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την  διαδικασία  των  διανομών:

 ŸΟι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.

ŸΟ κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α.ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική του ταυτότητα.

ŸΣε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

ŸΠαρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος  και ειδικά οι πολυμελείς οικογένειες, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, δεδομένου ότι θα δωθούν αρκετές ποσότητες προϊόντων, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

 ŸΗ διανομή θα πραγματοποιείται  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου (Βλαχοπούλου 13) ως εξής:

ŸΔευτέρα 22/10/2018 εώς Παρασκευή 26/10/2018 από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.

ŸΔευτέρα 29/10/2018 εώς Παρασκευή 02/11/2018 από τις  9.00 πμ έως  τις 14.00μμ.

 

Διαβάστηκε 1002 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.