Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 15:00

Δήλωση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής του Συνδυασμού Δήμος για τα παιδιά μας Νικόλαου Καραπάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών καλωσορίζουμε ως υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στο συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά Μας», δυο διακεκριμένους και έμπειρους στο δημόσιο βίο συμπολίτες μας. Δύο επιστήμονες που συνεχίζουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον την δημιουργική παρουσία  τους στα κοινά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία».

Ιωάννης Κοντός: Ιατρός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, πρώην Διευθυντής Υγειονομικής Μονάδας ΙΚΑ Μεσολογγίου και επί 20ετία εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Εξελέγη κατά το παρελθόν, πρώτος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του εκλιπόντος  Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Δημήτρη Παλκογιάννη, καθώς επίσης Νομαρχιακός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Σταμάτη.

Ιωάννης Κατσαρός: Οικονομολόγος , Λογιστής, πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Εξελέγη κατά το παρελθόν Πρόεδρος Τοπικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μεσολογγίου και ακολούθως Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νίας. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αλυκών Τουρλίδας, ενώ κατέλαβε την 2η θέση το 2014 συμμετέχοντας στο συνδυασμό του Νίκου Μουρκούση.

Διαβάστηκε 1417 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.