Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:48 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 14:53

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού επι του Οδυσσέα Νυδρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φιλικό αγώνα με τον Οδυσσέα Νυδριού έδωσε ο Παναιτωλικός στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου στο Νυδρί της Λευκάδας. Ο αγωνιστικός χώρος, που ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Δήμου Λευκάδας αλλά και της Μονακό, παραδόθηκε χθες στην τοπική ομάδα του Οδυσσέα. Τη σέντρα της αναμέτρησης έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος του νησιού Κώστας Δρακονταειδής αλλά και ο σύμβουλος διοίκησης της Μονακό Φιλίπς Ντοτ που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια.

Ο Οδυσσέας Νυδριού, ομάδα Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, έχει αδελφοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια με την Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που στηρίζει την τοπική κοινωνία.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε με 4-0. Κόκκορης, Βασιλούδης, Βακράκος, Σκόνδρας, σημείωσαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βακράκος, Αλομπισάτ, Κόκκορης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καλαντζής, Φραντζέσκος, Τσιαντής, Σκόνδρας, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Μπινιάρος.

Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση η Μονακό παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Μηνάς» στην αποστολή του Παναιτωλικού αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού συλλόγου αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Σεργκέι Τσερνίτσιν. Η ομάδα μας είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για την συγκεκριμένη ημέρα. Δείτε τις φωτο:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Διαβάστηκε 1243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.