Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 18:24

Παναιτωλικός: Μοράρ: «Γκολ σε κάθε παιχνίδι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την προσωπική του παρουσία, αλλά και τον Παναιτωλικό μίλησε ο Βλαντ Μοράρ στο «Metrosport.gr ». Οπου και έδειξε έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες… πτήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

-Καλησπέρα Βλαντ. Αυτή είναι η δεύτερη σου χρονιά στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό. Πως νιώθεις;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχω προσαρμοστεί. Θέλω να δώσω περισσότερα πράγματα στην ομάδα μου, έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ».

-Την περσινή χρονιά χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Νοέμβρη για να σκοράρεις κόντρα στον ΠΑΣ. Τελικά πέτυχες 9 γκολ σε 25 ματς. Πες μου δύο λόγια για πέρυσι.

«Ημασταν μια νέα ομάδα, είναι δύσκολο γιατί δεν υπήρχε σταθερότητα λόγω αυτού του γεγονότος. Δουλέψαμε όμως πολύ, το αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα, θα μπορούσα να είχα πετύχει κι άλλα ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είμαι ικανοποιημένος».

-Τι άλλαξε φέτος και μπήκε φουριόζος στο φετινό πρωτάθλημα; Μήπως το γεγονός πως έκανες προετοιμασία με την ομάδα;

«Νομίζω πως δούλεψα ακόμη περισσότερο, είχα περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ενώ μπορεί να έπαιξε ρόλο και η προετοιμασία που έκανα με την ομάδα. Στόχος μου είναι να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το κίνητρο μου».

-Εχεις πετύχει ήδη 4 γκολ σε 5 ματς. Ποιος είναι ο στόχος σου; Και ποιος ο στόχος με τον Παναιτωλικό;

«Σίγουρα θέλω να πετύχω περισσότερα από πέρυσι. Ισως 12-13 γκολ, ίσως και περισσότερα. Θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι όπως είπα και νωρίτερα. Ο στόχος μου με την ομάδα είναι να βγούμε στην Ευρώπη, είναι δύσκολο το ξέρουμε. Εχουμε δύσκολους ανταγωνιστές, όπως ο Αστέρας και ο Αρης».

-Με τον Λεβαδειακό έχεις μια ιδιαίτερη σχέση καθώς έχεις σκοράρει και φέτος και πέρυσι εναντίον του. Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Είναι καθαρά θέμα συγκυριών, είχα περισσότερες ευκαιρίες και σκόραρα».

-Είσαι μόλις 25 ετών και έχεις προλάβει να αλλάξεις 6 ομάδες. Θέλεις να μείνεις παραπάνω καιρό στον Παναιτωλικό;

«Αυτή τη στιγμή είμαι στον Παναιτωλικό και δίνω τα πάντα για την ομάδα. Θα το κάνω μέχρι να έρθει κάποια πρόταση, φυσικά και θέλω να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Ομως έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Είμαι καλά εδώ».

-Αγωνίζεσαι και ως δεύτερος επιθετικός, και ως εννιάρι αλλά και ως εξτρέμ. Ποια θέση σου αρέσει περισσότερο και ποια είναι η φυσική σου θέση;

«Η φυσική μου θέση είναι δεκάρι, αλλά συνήθως στον Παναιτωλικό παίζω δεύτερος επιθετικός, μια θέση που μου αρέσει πολύ, αλλά και ως εξτρέμ».

-Ας πάμε στη θητεία σου στη Ρουμανία. Ποια πιστεύεις πως ήταν η καλύτερη σου χρονιά και με ποια ομάδα;

«Με τη Βιτορούλ που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 2017».

-Και με την Πετρολούλ όμως πήρες το Κύπελλο το 2013. Ποιά χρονιά ευχαριστήθηκες περισσότερο;

«Και τις δύο τις ευχαριστήθηκα καθώς έπαιξα, σκόραρα και πήρα τίτλο».

-Στην Πετρολούλ είχες προπονητή τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας σου, τον Κοσμίν Κόντρα. Τι γνώμη έχεις για αυτόν; Πιστεύεις πως μπορεί να σε καλέσει στην Εθνική κάποια στιγμή;

«Είναι πολύ καλός προπονητής, έχει κάνει τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Μίλαν και Ατλέτικο. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να έρθει η κλήση μου στην Εθνική».

-Στην Ελλάδα έχεις αντιπάλους παλιούς σου συμπαίκτες στην Πετρολούλ όπως οι Ντε Λούκας και Γιουνές. Μιλάτε ακόμη; Πως τους βλέπεις αγωνιστικά;

«Με τον Ντε Λούκας μιλάω λίγο. Είναι ένας καλός και σκληρός παίκτης, τα πάει καλά στην Ξάνθη. Με τον Γιουνές δεν έχουμε κρατήσει επαφές, πιστεύω πως φέτος θα βάλει πολλά γκολ με τον Αρη».

-Στη χώρα μας επίσης υπάρχουν αρκετοί συμπατριώτες του όπως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου, Αλίν Τόσκα. Τι γνώμη έχεις για αυτούς; Με τον Τόσκα αν δεν κάνω λάθος έχετε παίξει και συμπαίκτες στην Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας ενώ τον Λουτσέσκου τον είχες προπονητή για λίγο στην Πετρολούλ.

«Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Εδειξε τη δουλειά τα προηγούμενα χρόνια, το κάνει και τώρα με το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Εχει μεταφέρει τη νοοτροπία του στην ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους Ρουμάνους προπονητές. Ο Τόσκα είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, στη Μπέτις μπορεί να μην προσαρμόστηκε. Τώρα στον ΠΑΟΚ έχει ένα προπονητή που είναι από την ίδια χώρα και ξέρει την ποιότητά του».

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1537 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.