Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 13:04

3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου την Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην μνήμη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γεράσιμου Τζάνου είναι αφιερωμένος ο φετινός 3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και συνδιοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και τον Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του 3ου Ημιμαραθώνιου θα είναι το Λιμάνι Μεσολογγίου, ενώ οι οδοί όπου την Κυριακή θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των δρομέων είναι:

Α) Η νέα περιμετρική οδός από το ΔΑΚ Μεσολογγίου (γήπεδο) προς ΚΤΕΟ και όλοι οι παράδρομοι που οδηγούν προς την αναφερόμενη περιμετρική. Η αναφερόμενη περιμετρική οδός θα παραμείνει κλειστή και από τις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, καθώς οι αθλητές στο τέρμα του δρόμου (ΚΤΕΟ) και στην συμβολή της περιμετρικής οδού με την επαρχιακή οδό Μεσολογγίου – Αιτωλικού θα κάνουν αναστροφή επιστρέφοντας προς το ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Β) Η οδός Βαλτινού, ο δρόμος  που διασχίζει την περιοχή Ανατολικά Αλίπεδα και καταλήγει στο πρώην εργοστάσιο ΜΟΤΙΒΟ. Η ανωτέρω οδός θα παραμείνει κλειστή κι από τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας καθώς στο τέρμα το δρόμου οι αθλητές θα κάνουν επίσης αναστροφή με κατεύθυνση και πάλι προς το Λιμάνι Μεσολογγίου.  

Γ) Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα ισχύσουν και στον δρόμο της Τουρλίδας.

 

  

Διαβάστηκε 1224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.