Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 20:06

Ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων στήριξης για το 5.1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φυσικών φακέλων είναι η 24η Οκτωβρίου 2018 - Μόλις 2 αιτήσεις στη Δυτική Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε στις 9/10/2018 η υποβολή των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στο Υπομέτρο 5.1 με τίτλο «Στήριξη για επενδύσεις σε προληπτικές δράσεις που αποσκοπούν στην άμβλυνση των επιπτώσεων των πιθανών φυσικών καταστροφών, των αντίξοων κλιματικών συνθηκών και των καταστροφικών συμβάντων» του Μέτρου 5 «Αποκατάσταση του δυναμικού γεωργικής παραγωγής που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα και ανάληψη καταλλήλων προληπτικών δράσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2004-2020, για το οποίο έχει οριστεί ως ενδιάμεσος φορέας ο ΕΛ.Γ.Α.

Η συνολική κατανομή των τελικών αιτήσεων στήριξης αριθμητικά και ποσοστιαία ανά περιφέρεια, εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα:


Η συνολική κατανομή των φυσικών και νομικών προσώπων εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα:

Η αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης θα ξεκινήσει άμεσα, με την παραλαβή των φυσικών φακέλων των ενδιαφερομένων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστηκε 1904 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.