Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 17:13

Αγιασμός στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου τελέσθηκε ο αγιασμός στη λέσχη του πρώτου συστήματος προσκόπων Αγρινίου, με αφορμή την έναρξη της προσκοπικής χρονιάς 2018.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Λεωνίδας, ο οποίος με χαρά και ευλάβεια άγιασε ένα-ένα όλα τα παιδιά και ευχήθηκε μία όμορφη δημιουργική και γεμάτη δραστηριότητες χρόνια.

Στη συνέχεια έγινε αναδρομή της περσινής χρονιάς με μία παρουσίαση προβολής φωτογραφιών και βίντεο ιδιαίτερα για τις καλοκαιρινές δράσεις του συστήματος προσκόπων, δημιουργώντας ανυπομονησία για τις επόμενες δράσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Κατόπιν βραβεύτηκε ο ανιχνευτής Σωκράτης Μυγδάκης για την επιτυχία του στη δοκιμασία της Δάφνης, μια ανώτερη διάκριση για τον Έλληνα Πρόσκοπο.

Επίσης, βραβεύτηκε η Σ.Ε.Φ.Α.Ρ. με τους εργαζομένους της για την διαχρονική προσφορά τους στο σύστημα.

Τονίζεται ότι οι πρόσκοποι του Αγρινίου συμμετέχουν σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, όπως η συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Αγρινίου, η δράση με τον τίτλο «Χάρισε ένα χαμόγελο σε ένα παιδί… το αξίζει, γίνε ο Άγιος Βασίλης του» τα Χριστούγεννα, την ανακύκλωση κινητών με τη Vodafone, με τη δράση «Let’s do it» που γίνεται κάθε χρόνο πανελληνίως, καθώς και με πλήθος άλλων δράσεων.

Στη διάρκεια της τελετής τονίστηκε, επίσης από τους βαθμοφόρους του συστήματος:

«ότι για τη πραγματοποίηση των δράσεων μας σημαντική συμβολή για την επίτευξη των στόχων μας είχαν ένα πλήθος ανθρώπων αλλά και επιχειρήσεων που μας στηρίζουν. Ειδικά για την περσινή χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους παρακάτω:

Κρεοπωλείο το πρώτο , Κρεοπωλείο Λαϊνά , το καφέ EXPRESS και τον Λιόκαυτο Σπύρο , Το Φέτα Κριός και το Στεφανάτο Νικόλαο , το κουρείο του Μυγδάκη Κώστα , τα κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης , την EUROPITA , την Τάγκαλος – Αμπλιανίτης ΟΕ, τον Αντωνόπουλο Γιάννη και φυσικά το Κ.Τ.Ε.Λ Αγρινίου.

Όσο τα παιδιά μας θα έχουν «ΟΝΕΙΡΑ»… τότε και εμείς οι βαθμοφόροι θα βάζουμε «ΣΤΟΧΟΥΣ»…

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018».

Οι δράσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή απόγευμα στις 5:00 στο σύστημα.

Η διεύθυνση του συστήματος είναι Παπαρηγοπούλου 55β στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972851049, 6937327125, 6941404467.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1822 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.