Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 17:51

Αγρινιώτης αθλητής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μ.Μ.Α.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αθλητής του Ηρακλή Αγρινίου Μάρρης Βασίλης είναι ένας από τους αθλητές της εθνικής Ελλάδος Μ.Μ.Α που θα αγωνισθούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μ.Μ.Α ανδρών γυναικών που θα γίνει στην Ισπανία, από 11 έως 14 Οκτωβρίου.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Μ.Μ Α W.Μ.Μ.Α.Α, η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Πανελλήνια ομοσπονδία Μ.Μ.Α ( Π.Ο.Μ.Μ.Α ). με τον Ηρακλή Αγρινίου , και τον προπονητή του, Γεώργιο Καψιμαλη, να είναι ιδρυτικά μέλη της.

Την εθνική στελεχώνουν επτά αθλητές, ένας σε κάθε κατηγορία κιλών οι οποίοι είναι οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία του πανελληνίου πρωταθλήματος Μ.Μ.Α 2018.

Ο αθλητής του Γιώργου Καψιμαλη, Βασίλης Μάρρης, θα αγωνιστεί στην κατηγορία -93 κιλών.

Ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου εύχεται σε όλους τους αθλητές της εθνικής ότι καλύτερο σε αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσης όπως δηλώνει ο Γιώργος Καψιμαλη τόσο ο ίδιος όσο και οι αθλητές με τον Ηρακλή Αγρινίου είναι από τους πρωτοπόρους από το ξεκίνημα του Μ.Μ.Α στην Ελλάδα καθώς συμμετέχουν σε όλες της εγχώριες διοργανώσεις ( εθνικά πρωταθλήματα και επαγγελματικες διοργανώσεις) καθώς και στο εξωτερικό είτε με την εθνική είτε σε μεγάλα ενεντ .

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.