Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:10 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 17:24

Eξειδικευμένα ιατρεία ώμου/γόνατος, άκρου ποδός και σπονδυλικής στήλης στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eξειδικευμένα ιατρεία ώμου/γόνατος, άκρου ποδός και σπονδυλικής στήλης στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου θα λειτουργήσουν τον Οκτώβριο στη Γενική Κλινική  Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου. Η ανακοίνωση:

Έπειτα από την πετυχημένη έναρξη εξειδικευμένων ιατρείων Ώμου/Γόνατος, Άκρου ποδός και Σπονδυλικής Στήλης, ανακοινώνεται  η συνέχεια της συνεργασίας του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου με καταξιωμένους Πανελλαδικά ιατρούς, οι οποίοι θα επισκεφτούν την Κλινική μας τον μήνα Οκτώβριο.

Ο ορθοπαιδικός – Χειρούργος – Αθλίατρος εξειδικευμένος σε Γόνατο και Ώμο, κ. Φώτης Τσούκας, θα δέχεται συμπολίτες μας στην Κλινική μας,κατόπιν ραντεβού.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπησηγόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Ο ορθοπαιδικός – Χειρούργος –Τραυματιολόγος εξειδικευμένος σε ζητήματα Άκρο – Ποδός, κ.Αθανάσιος Μπαδέκας, θα δέχεται συμπολίτες μας, κατόπιν ραντεβού, όπου θα γίνεται ιατρικός έλεγχος καθώς και πελματογράφημα.

Ο Κος Μπαδέκας ειδικεύεται:

  • Πλατυποδία,κοιλοποδία
  • Παραμορφώσεις ποδιού
  • Επανορθωτικές επεμβάσεις κότσι
  • Διαβητικό, ρευματοειδές πόδι
  • Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής,
  • Αρθρίτιδα-Τραύμα

Είναι Διευθυντής του Ορθοπαιδικού Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ  ενώ διετέλεσε Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Εταιρείας Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής από το 2006 έως το 2012, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής άκρου Ποδός Ποδοκνημικής Νοσοκομείου Metropolitan από το 2008 έως το 2012, Διευθυντής Κλινικής Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής (FitFeet) στους WorldSpecialOlympicsAthens 2011 και Διευθυντής Αθλητιατρικής Κλινικής Κάτω Άκρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.

Τέλος, ο  ειδικός Νευροχειρούργος εξειδικευμένος στην Σπονδυλική Στήλη, κ.Θάνος Δερδιλόπουλος, θα δέχεται συμπολίτες μας, επίσης κατόπιν ραντεβού.

Ο Ιατρός κος Αθανάσιος Δερδιλόπουλος έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση όλων των νευροχειρουργικών παθήσεων ενηλίκων και παίδων:
Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης
-Παθήσεις Εγκεφάλου (κακώσεις, όγκοι, αιμορραγίες, αγγειακές δυσπλασίες, υδροκέφαλος ,επιληψία)
-Παθήσεις νωτιαίου μυελού
-Παθήσεις περιφερικών νεύρων
-Παιδονευροχειρουργική (αναπτυξιακές ανωμαλίες κρανίου/σπονδυλικής στήλης)
-Λειτουργική Νευροχειρουργική (αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, σπαστικότητας και λοιπών νευρολογικών διαταραχών, νευροδιέγερση / νευροτροποποίηση)

Στο νεοσύστατο Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης λόγω της μεγάλης εμπειρίας του Ιατρού σε ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης παρακολουθούνται ασθενείς με παθήσεις όπως:

Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου (αυχενικά, θωρακικά, οσφυϊκά) – Χρόνια Οσφυαλγία – Χρόνιο Αυχενικό Σύνδρομο – Εκφυλιστικές Αλλοιώσεις Σπονδυλικής Στήλης (στένωση σπονδυλικού σωλήνα, σπονδυλολίσθηση) – Σκολίωση και Κύφωση – Όγκοι σπονδυλικής στήλης – Σπονδυλικά κατάγματα

Τηλέφωνο  για ραντεβού στο 6977808052 (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00) και στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

site : www.ippokrateio.gr

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.