Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 15:07

Παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή: «Καλά Νιάτα - Καλά Γεράματα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου παρουσιάζει την λογοτεχνική διάσταση του Ερευνητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή και μαζί με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του: «Καλά Νιάτα - Καλά Γεράματα», που Θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.15μμ στο Αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα 1 του Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωφ. Συγγρού 136, ΑΘήνα (σταθμός ΜΕΤΡΟ: Συγγρού - Φιξ).

Ομιλητές:

Κωνσταντίνος Μπίθας: Καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Παναγιώτης Κοντός: Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας

Προλογίζει η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου κα Ισμήνη Κριάρη. Συντονίζει ο δημοσιογράφος κος Φώτης Καρύδας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6931 097150

Διαβάστηκε 1629 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.